27χρονη υπάλληλος της Google βρέθηκε δολοφονημένη σε δάσος της Μασαχουσέτης

27χρονη υπάλληλος της Google βρέθηκε δολοφονημένη σε δάσος της Μασαχουσέτης
instagram Vanessa Marcotte

Η αστυνομία ερευνά την πιθανή ανθρωποκτονία μιας 27χρονης υπάλληλου της Google από τη Νέα Υόρκη η οποία εξαφανίστηκε την περασμένη Κυριακή ενώ έκανε τζόκινγκ σε δάσος πολύ κοντά στο σπίτι της μητέρας της στο Princeton στην Πολιτεία της Μασαχουσέτης.

Ο λόγος για την Vanessa Marcotte, την οποία εντόπισαν περίπου στις 20:10, εκπαιδευμένα σκυλιά νεκρή στο δάσος, γυμνή με εγκαύματα στα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι - ένδειξη ότι κάποιος προσπάθησε να της βάλει φωτιά προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του, αναφέρει δημοσίευμα της Bostonglobe.

Ο εισαγγελέας του Worcester County,Joseph Early περιέγραψε στα τοπικά μέσα τις συνθήκες θανάτου του θύματος «τρομακτικές» και η αστυνομία δήλωσε ότι ερευνάται η πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης της 27χρονης, πριν δολοφονηθεί.

Great escape to Rockaway this morning🌊

A photo posted by Vanessa Marcotte (@v_marcotte) on

Σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn, η Marcotte αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Βοστόνης το 2011. Για αρκετά χρόνια εργάστηκε στο WordStream, μια online διαφημιστική εταιρεία. Τον Ιανουάριο του 2015 ξεκίνησε να εργάζεται ως διαχειριστής του λογαριασμού υγειονομικής περίθαλψης της Google στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Η Google, στα γραφεία της οποίας εργαζόταν ως στέλεχος η Vanessa Marcotte επί ενάμιση χρόνο, εξέδωσε ανακοίνωση μετά την άγρια δολοφονία της κοπέλας.

«Η Vanessa Marcotte ήταν ένα πολύ αγαπημένο μέλος της ομάδας της Google, που εργαζόταν στα γραφεία μας στη Νέα Υόρκη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ήταν γνωστή για το χαμόγελό της, το πάθος της για εθελοντική εργασία και την αγάπη της για τα σπορ. Είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι και λυπημένοι, και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της», έγραφε η σχετική ανακοίνωση της Google.

Δημοφιλή