To θανατηφόρο βλέμμα του Phelps στον le Clos (και η αντίδραση του ίντερνετ) είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα

To θανατηφόρο βλέμμα του Phelps στον le Clos (και η αντίδραση του ίντερνετ) είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα
NBC

Δεν είναι και κανένα σπουδαίο μυστικό πως εδώ και κάποια χρόνια υπάρχει ένας ισχυρός ανταγωνισμός ανάμεσα στον Michael Phelps και τον Chad le Clos, ένας ανταγωνισμός που κλιμακώνεται διοργάνωση με τη διοργάνωση ανάμεσα στους δύο διάσημους κολυμβητές. Η κατάσταση αυτή κορυφώθηκε το 2012, όταν ο Νοτιοαφρικανός le Clos νίκησε τον Phelps στους θερινούς Ολυμπιακούς του Λονδίνου στα 200μ. πεταλούδα, για μόλις πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου.

Και χτες, Δευτέρα, λίγο πριν τη διεξαγωγή του ίδιου αθλήματος (200μ. πεταλούδα) στους Ολυμπιακούς του Ρίο, φάνηκε πως ο Phelps ακόμα δεν έχει ξεχάσει εκείνη την ήττα του 2012.

Λίγο πριν οι κολυμβητές βουτήξουν στην πισίνα, Phelps και le Clos περίμεναν στο δωμάτιο προετοιμασίας μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές τους. Και ήταν ξεκάθαρο πως είχαν εντελώς διαφορετικές μεθόδους προετοιμασίας για τον αγώνα.

Ο Phelps καθόταν σε μια γωνία, φορώντας την κουκούλα του φούτερ του, ακουστικά στα αυτιά και έχοντας ένα ανατριχιαστικά προσηλωμένο και άγριο βλέμμα καρφωμένο κάπου στο κενό. Ο le Clos από την άλλη, ήταν όρθιος και χοροπηδούσε χαρωπός δίνοντας μπουνιές στον αέρα. Και τότε ήρθε η στιγμή που ο Phelps έστρεψε το δολοφονικό βλέμμα του πάνω στον le Clos και οι κάμερες -και το ίντερνετ- πήραν φωτιά.

Οι σχολιαστές του NBC δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα αμήχανα γέλια τους, η εικόνα της τηλεόρασης δεν έλεγε να ξεκολλήσει από τους δύο αντιπάλους και, όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι παρομοιάζοντας τον Phelps με τον Darth Vader αλλά και με την Mariah Carey.

Απολαύστε.

Υ.Γ.: Για την ιστορία, ο Phelps βγήκε δεύτερος στα 200μ πεταλούδα της Δευτέρας και ο le Clos τρίτος.

Δημοφιλή