Ο συγκινητικός πανηγυρισμός την Άννας Κορακάκη με τον πατέρα της

Ο συγκινητικός πανηγυρισμός την Άννας Κορακάκη με τον πατέρα της
Sport24.gr

Στην αγκαλιά του πατέρα της Τάσου Κορακάκη έπεσε μετά τη μεγάλη της νίκη η χρυσή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη η οποία επικράτησε στον τελικό της Γερμανίδας Μόνικα Καρς.

Η Κορακάκη τερμάτισε στην πρώτη θέση του ημιτελικού έχοντας 19 εύστοχες βολές και έτσι πήρε την πρόκριση στον τελικό όπου και αντιμετώπισε την Γερμανίδα, Μόνικα Κάρς η οποία είχε 18 εύστοχες προσπάθειες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε εντυπωσιακά παίρνοντας προβάδισμα με 6-0, αλλά η Γερμανίδα κατάφερε να στείλει τον τελικό στην παράταση. Εκεί όμως μίλησε η ελληνική ψυχή. Με εντυπωσιακή ψυχραιμία η Άννα Κορακάκη πήρε τη νίκη με 8-6 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στον μικτό τελικό πάλεψαν η Ζανγκ (Κίνα) και Γκέρμπερ (Ελβετία) αφού στον ημιτελικό είχαν από 17 εύστοχες βολές. Εκεί η Ελβετίδα με 8-4 ήταν πιο ψύχραιμη και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην πέμπτη θέση τερμάτισε η Κορσούνοβα από την Ρωσία, έκτη ήταν η Σαλουκβάντζε (Γεωργία), έβδομη η Γιο (Β. Κορέα) και όγδοη η Μπόνεβα (Βουλγαρία).

Δημοφιλή