Με τα μάτια στραμμένα στον τελικό του Λευτέρη: Μαμά και γιος μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις τους

Με τα μάτια στραμμένα στον τελικό του Λευτέρη: Μαμά και γιος μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις τους

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο 2016. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην ενόργανη γυμναστική, «ο άρχοντας των κρίκων», Ελευθέριος Πετρούνιας, έχει βγει νικητής στον πρώτο κρίσιμο αγώνα του. Με μία υπέροχη επίδοση που ενθουσίασε κοινό και κριτική επιτροπή, πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης! Η μαμά του, Σοφία, συγκινημένη, παρακολουθεί από κοντά το γιο της να απολαμβάνει την κατάκτηση αυτή, να πλησιάζει όλο και περισσότερο το στόχο του.

Η μαμά του Λευτέρη βρίσκεται στο Ρίο στο πλαίσιο της καμπάνιας «Σ’ ευχαριστώ Μαμά», για να στηρίξει και να θαυμάσει τον γιο της στην μεγάλη αυτή αθλητική του προσπάθεια. Όπως τότε που ήταν 4 χρονών και τον συνόδευε για πρώτη φορά ως τον αθλητικό σύλλογο κρατώντας τον από το χέρι, έτσι και τώρα είναι εκεί, δίπλα του, σε κάθε του βήμα, μεταδίδοντας του δύναμη και αποφασιστικότητα για να προχωρήσει.

Όπως μας μετέφερε, «ο Λευτέρης πέρασε ατελείωτες ώρες προπόνησης, πειθαρχίας και εξάσκησης για να φτάσει εδώ». Με σύμμαχο την ίδια, και όλη την οικογένειά του, ο Λευτέρης κατάφερε να φτάσει σήμερα να αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ κοντά του. Με πιάνει αγωνία και πολύ μεγάλη συγκίνηση σε κάθε του αθλητική προσπάθεια. Νιώθω να του μεταφέρω όλη μου τη θετική ενέργεια για να φέρει το αποτέλεσμα που εκείνος επιθυμεί».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ η μαμά μου. Δεν συνηθίζει να με βλέπει από κοντά και για εμένα να βρίσκεται στο Ρίο είναι πολύ σημαντικό!» προσθέτει ο Λευτέρης. «Μέσα από την αποφασιστικότητά της να με στηρίξει, μου πέρασε την αποφασιστικότητα σε εμένα για να πετύχω τους στόχους μου. Την ευχαριστώ κάθε μέρα, της το λέω με κάθε αφορμή».

Το Σπίτι της P&G φροντίζει τις μαμάδες των αθλητών

Αναδεικνύοντας το ρόλο της μαμάς μέσα από τη δύναμή της, η εταιρία πίσω γνωστά προϊόντα όπως Ariel®, Always®, Pampers®, Head & Shoulders® προσφέρει στις μαμάδες των αθλητών από όλον τον κόσμο τη δυνατότητα να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά τους τη στιγμή που αγωνίζονται για τον μεγαλύτερο άθλο τους.

Έτσι και η μαμά του Λευτέρη, ταξίδεψε στο Ρίο στο πλαίσιο της καμπάνιας κι απολαμβάνει τη φιλοξενία στο Σπίτι της P&G, έναν χώρο που δίνει τη δυνατότητα στις μαμάδες των αθλητών και τις οικογένειές τους να συναναστραφούν μεταξύ τους, να μοιράζονται τις αγωνίες τους και να περνούν ευχάριστες στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων.

«Δεν έχω αγωνία για το αποτέλεσμα που θα φέρει, αλλά για το ποια ψυχολογία θα έχει. Αν εκείνος είναι καλά με τη θέση που θα φέρει, είμαι κι εγώ καλά. Εγώ θέλω να είναι εκείνος ευτυχισμένος, να είναι εκείνος καλά», μας λέει από το Ρίο η Σοφία Μποτσίου-Πετρούνια στο Σπίτι της P&G.

Και συμπληρώνει «Δεν το είχα ούτε σαν όνειρο να έρθω εδώ... το πρόγραμμα “Σ’ ευχαριστώ, Μαμά”, νιώθω ότι αναδεικνύει τις ανησυχίες και τους κόπους των μαμάδων όχι μόνο των αθλητών, αλλά και όλων των μαμάδων! . Είμαι χαρούμενη που είμαι δίπλα στον Λευτέρη, αυτή την τόσο σημαντική στιγμή! Προσεύχομαι να έχει ο Θεός καλά τον Λευτέρη για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στον τελικό!»

Ευχόμαστε όλοι, Λευτέρη, μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία στον τελικό! Περισσότερα νέα σύντομα…