Οι ντόπιοι προτείνουν τα 7 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί κανείς στο Ρίο

Οι ντόπιοι προτείνουν τα 7 μέρη που πρέπει να επισκεφτεί κανείς στο Ρίο
View of Rio de Janeiro at dusk
Christian Adams via Getty Images
View of Rio de Janeiro at dusk

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ξεκινούν σήμερα, 5 Αυγούστου, και πολλά έχουν ήδη ακουστεί σχετικά με την χώρα που τους φιλοξενεί.

Σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι υπολογίζεται ότι έχουν φτάσει στην Βραζιλία από όλο τον κόσμο, προκειμένου να δουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να εξερευνήσουν την πόλη, τα αξιοθέατα και τα μνημεία.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, αυτά τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε αν ποτέ επισκεφτείτε το Ρίο ντε Τζανέιρο ή αν είστε ήδη εκεί για τους Ολυμπιακούς!

Sugarloaf Cable Car

Βρίσκεται στην περιοχή Urca και συνδέει την Praia Vermelha με το Morro da Urca και το βουνό Sugarloaf. Άνοιξε στις 27 Οκτωβρίου του 1912 και είναι στο νότιο τμήμα του Ρίο.

Urca Town

Οι επισκέπτες συνήθως παίρνουν μαζί τους μερικά σνακ και κρύα αναψυκτικά και περιμένουν ώρες για να δουν το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

Arpoador Rock and Beach

Águas Cristalinas

A photo posted by Rodrigo Brites (@rodtei) on

Είναι ένα μέρος ιδιαίτερα δημοφιλές στους σέρφερς. Έχει φοβερή θέα και όταν χτίστηκε προοριζόταν για να προστατεύει την πόλη από πιθανές εισβολές.

Dois Irmãos Hill

Εάν ανεβείτε στον λόφο Dois Irmãos θα έχετε θέα όλο το Rodrigo de Freitas Lagoon.

Gávea Rock

Isso é relaxar

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Trilhando Pelo Brasil (@trilhandopelobrasil) στις

Christ the Redeemer (Άγαλμα Χριστού Λυτρωτή)

Ένα ακόμα κλασικό σημείο στο Ρίο είναι το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή, το οποίο είναι και στην λίστα με τα 7 σύγχρονα θαύματα του κόσμου και βρίσκεται πάνω στο βουνό Corcovado.

Η γειτονιά Santa Teresa

Η παραδοσιακή γειτονιά της Santa Teresa είναι γνωστή για το καλλιτεχνικό στοιχείο που έχει και βρίσκεται στο κέντρο του Ρίο.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην HuffPost Brazil.