Live από το Ρίο: Οι μαμάδες δίπλα στους αθλητές λίγο πριν δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Live από το Ρίο: Οι μαμάδες δίπλα στους αθλητές λίγο πριν δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Περισσότερα από 300 μετάλλια απονέμονται συνολικά μέσα στις 17 μέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016 κι οι μαμάδες από όλον τον κόσμο ελπίζουν για ό,τι καλύτερο για τα παιδιά τους σε αυτό το σημαντικό ταξίδι.

Εύχονται η κόρη ή ο γιος τους να αποσπάσει το πολυπόθητο μετάλλιο και να γεμίσει με περηφάνια τη χώρα του!

Κοινό σημείο όλων αυτών των μαμάδων, ο αθλητισμός, ο πρωταθλητισμός και η υπέρταση διάκριση για το παιδί τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ως «Υπερήφανος Υποστηρικτής των Μαμάδων», η P&G αναδεικνύει τις δυνατές γυναίκες που βρίσκονται πάντα στο πλευρό των αθλητών, από τα πρώτα τους βήματα, με τρόπο απλό κι αληθινό. Γιατί αυτές γνωρίζουν τις δυνατότητές τους, τις ανησυχίες τους, τα όνειρά τους. Όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά, υπομονή κι επιμονή.

Από αριστερά: Βασιλική Μιλλούση, πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Kim Kraus, αντιπρόεδρος των προϊόντων της P&G, Ελευθέριος Πετρούνιας, παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Βλάσης Μάρας, παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Phil Duncan, Global Design Officer της P&G

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά», η εταιρεία πίσω από γνωστά προϊόντα όπως Ariel®, Pampers®, Always® και Head & Shoulders® υποδέχεται οικογένειες και μαμάδες αθλητών από όλον τον κόσμο στο Ρίο για να μπορέσουν να είναι δίπλα στα παιδιά τους κατά διάρκεια της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στόχος είναι όλες αυτές τις μαμάδες να νιώσουν «σαν το σπίτι τους» και να στηρίξουν τα παιδιά τους όσο γίνεται περισσότερο, απαλλαγμένες από την ανησυχία των αγώνων και το άγχος της διάκρισης.

Tο Σπίτι της P&G καλύπτει τις ανάγκες περιποίησης και φροντίδας των μαμάδων και της υπόλοιπης οικογένειας των αθλητών, μακριά από το σπίτι τους, κατά την παραμονή τους στο Ρίο.

Μιλήσαμε με μερικές από τις μαμάδες εκεί και σας μεταφέρουμε τις εμπειρίες τους από το Ρίο:

Σοφία, μαμά Ελευθέριου Πετρούνια (Ελλάδα, Ενόργανη Γυμναστική – Κρίκοι)

«Δυσκολεύομαι να βλέπω τον Λευτέρη στους αγώνες και καρδιοχτυπώ πάρα πολύ. Αφού όμως στο γήπεδο ούτως ή άλλως είναι μόνος του, εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Είναι ωραίο που μαζί με τις υπόλοιπες μαμάδες των αθλητών απολαμβάνουμε εδώ στο Ρίο στιγμές χαλάρωσης, υποστηρίζοντας τα παιδιά μας».

Lorena, Μαμά του Gregorio Paltrinieri (Ιταλία, Κολύμβηση)

«Νιώθω υπέροχα που ζω αυτή την καταπληκτική εμπειρία με όλες τις μαμάδες των αθλητών από άλλες χώρες και μοιράζομαι τόσα πολλά μαζί τους. Αυτό είναι το πραγματικό ολυμπιακό πνεύμα και το ζούμε μέσα στο Σπίτι της P&G».

Netty, μαμά της Ranomi Kromowidjojo (Ολλανδία, Κολύμβηση, ελεύθερο)

«Εδώ περνάμε ευχάριστα τον χρόνο μας με τον γιο μας και την καλύτερη φίλη της Ranomi, ενώ χαλαρώνουμε και απολαμβάνουμε υπηρεσίες φροντίδας και περιποίησης. Μας αρέσει να είμαστε μαζί με άλλους γονείς, να παρακολουθούμε τους αγώνες των παιδιών μας και να γιορτάζουμε τις επιτυχίες τους».

Οι αθλητές και τις αθλήτριες έχουν τη δυνατότητα να προετοιμαστούν για τη μεγάλη μέρα, δοκιμάζοντας στυλ και look εμπνευσμένα από το Ρίο μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό, στο Κέντρο Περιποίησης της P&G.

Εκεί συναντήσαμε τον Λευτέρη της ενόργανης γυμναστικής, αλλά και την Εβελίνα και την Ευαγγελία της συγχρονισμένης κολύμβησης που ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους τις επόμενες ημέρες!

Ελευθέριος Πετρούνιας (Ενόργανη Γυμναστική)

«Και στο Ολυμπιακό Χωριό και μες στο Σπίτι της P&G η περιποίηση και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι πολύ ωραίες και σε βοηθούν να χαλαρώσεις, προκειμένου να συγκεντρωθείς στον στόχο σου και μόνο σε αυτόν».

Εβελίνα Παπάζογλου – Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση)

Ας ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές που διαγωνίζονται τις επόμενες ημέρες!