8 ηθοποιοί εξηγούν γιατί δεν θα τις δούμε ποτέ γυμνές μπροστά στην κάμερα

8 ηθοποιοί εξηγούν γιατί δεν θα τις δούμε ποτέ γυμνές μπροστά στην κάμερα
Actress Megan Fox arrives at the premiere of the movie
Patrick Fallon / Reuters
Actress Megan Fox arrives at the premiere of the movie

Αρκετές είναι oι ταινίες που έχουν σκηνές όπου οι ηθοποιοί εμφανίζονται με ελάχιστα ή και με καθόλου ρούχα, αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αυτό που βλέπουμε είναι οι ίδιοι οι ηθοποιοί.

Τις περισσότερες φορές, οι γυναίκες προτιμούν να τις ντουμπλάρουν, και όχι να εμφανιστούν οι ίδιες στις επίμαχες σκηνές.

Τον λόγο που το προτιμούν, τον εξηγούν αυτές οι 8 γυναίκες ηθοποιοί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Popsugar.

Anna Kendrick

Όταν την ρώτησαν το 2010 αν θα γύριζε ποτέ μία γυμνή σκηνή, εκείνη απάντησε: «Με έμφαση λέω όχι, δεν θα το κάνω αυτό. Έχω υπάρξει τυχερή γιατί δεν ανήκω στην κατηγορία με τις πιο εφηβικές ταινίες. Δεν κριτικάρω όσους κάνουν γυμνές σκηνές, απλά σκοπεύω να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω και να ελπίζω να συνεχίζει να πηγαίνει καλά».

Sarah Jessica Parker

Ειδικά για την σειρά Sex and the City η διάσημη ηθοποιός είχε ρήτρα στο συμβόλαιό της για να μην εμφανιστεί γυμνή, σε αντίθεση με τις συμπρωταγωνίστριές της. «Είμαι ταπεινό άτομο και δεν είμαι ιδιαίτερα περήφανη για το πως είμαι», είχε πει η ίδια παλαιότερα.

Julia Roberts

Είχε υπογράψει ρήτρα για την ταινία «Pretty Woman», ώστε να μην εμφανιστεί γυμνή και την έχει τηρήσει από τότε. «Δεν θα μπορούσα να κάνω γυμνό σε ταινία. Η υποκριτική με ρούχα είναι σαν να δίνεις παράσταση, χωρίς ρούχα είναι ντοκιμαντέρ».

Jennifer Garner

Σε συνέντευξη τύπου είχε πει: «Όχι δεν θα τα βγάλω. Όχι, ευχαριστώ. Ο κόσμος αξίζει κάτι καλύτερο. Δεν ενδιαφέρομαι.»

Rita Wilson

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να την δέιτε γυμνή αφού το αναφέριε ξεκάθαρα σε κάθε της συμβόλαιο.

«Το θέλω στο συμβόλαιό μου. Δεν θέλουν να με δουν γυμνή. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω.»

Jessica Alba

Ο λόγος που δεν θέλει να κάνει ποτέ γυμνό η διάσημη ηθοποιός είναι πολύ απλά ότι δεν θέλουν να την δουν οι παππούδες της γυμνή, όπως είχε πει στο περιοδικό Glamour το 2014.

Emma Watson

Η πρωταγωνίστρια του Χάρι Πότερ που έγινε γνωστή από τον ρόλο της Ερμιόνης, αναφέρει ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν εμφανιζόταν ποτέ γυμνή. «Δεν θέλω κανείς να με ξεχάσει ως Ερμιόνη. Είμαι περήφανη για εκείνη».

Megan Fox

Πολλοί μάλλον θα απογοητευτούν από την απάντηση που έδωσε η Megan Fox στο MTV όταν την ρώτησαν αν θα έκανε ποτέ sex tape. «Ποτέ! Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να δω, πως φαίνομαι όταν κάνω σεξ. Θα χρειαζόταν μόνο μία λήψη που θα φαινόμουν χάλια για να μην μπορώ να ξανακάνω σεξ, γιατί θα είχα στο μυαλό μου εμένα ως ιπποπόταμο να κάνω σεξ».