ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/08/2016 15:25 EEST | Updated 18/08/2016 15:25 EEST

Ο Φέλπς αποκάλυψε τελικά το λόγο για το θανατηφόρο βλέμμα που έριξε στον αντίπαλό του

NBC

Πριν από μερικές ημέρες οι φωτογράφοι και οι cameramen «έπιασαν» τον Michael Phelps να ρίχνει ένα ανατριχιαστικό, θανατηφόρο βλέμμα στον μεγάλο του αντίπαλο Chad le Clos, λίγο πριν την διεξαγωγή του αγώνα στα 200μ πεταλούδα στους Ολυπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Δεδομένου του ύφους του Phelps, την κατεύθυνση στην οποία κοιτούσε και του παρελθόντος των δύο κολυμβητών- ο Νοτιοαφρικανός le Clos νίκησε τον Phelps στους θερινούς Ολυμπιακούς του Λονδίνου στα 200μ. πεταλούδα, για μόλις πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου- θα έλεγε κανείς πως ήταν λογική η υπόθεση πως κοιτούσε τον le Clos. Και ξεκινώντας από αυτή την υπόθεση ακολούθησε και η αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να σπεύδουν να σχολιάσουν με τον πιο απολαυστικό τρόπο την γκριμάτσα και το βλέμμα του πολλάκις χρυσού ολυμπιονίκη.

Μόνο που η πραγματικότητα ίσως απέχει πολύ από την φαντασία των χρηστών του Twitter ή του Facebook. Ή τουλάχιστον έτσι θέλει να μας κάνει πιστέψουμε ο Phelps, ο οποίος τελικά σχολίασε την επίμαχη φωτογραφία.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε μιλώντας στο Today ο λόγος που έκανε αυτή την επική γκριμάτσα δεν ήταν καθόλου τόσο «σκοτεινός» ή συγκλονιστικός όσο κάποιοι θα ήθελαν.

«Είχα “μουσική” στο κεφάλι μου. Σκεφτόμουν διάφορα, έφτυνα νερό παντού, ήμουν στον κόσμο μου. Δεν έκανα εσκεμμένα τη γκριμάτσα, δεν ήθελα να του ρίξω αυτό το “βρώμικο” βλέμμα», εξήγησε.

Ή έτσι θέλει να πείσει...

Sponsored Post