Στις 30 Αυγούστου ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες

Στις 30 Αυγούστου ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες
eurokinissi

Στις 30 Αυγούστου αναμένεται να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ενώ η Ειδική Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού απέστειλε το ατομικό δελτίο συμμετοχής στους εννέα υποψηφίους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας:

Η Ειδική Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού, απέστειλε σήμερα στους εννέα υποψηφίους το ατομικό δελτίο συμμετοχής στη δημοπρασία, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Φραγκούδη 11 και Αλ. Πάντου, Καλλιθέα.

Με την ευκαιρία αυτή ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης, Λευτέρης Κρέτσος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας θα συνεχίσει να υπηρετεί τον θεσμικό της ρόλο με στόχο την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος. Η ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας δεν συμμετέχει σε παιχνίδια δημιουργίας εντυπώσεων και λογοδοτεί μόνο στους πολίτες. Υπενθυμίζουμε δε ότι ανεβάζει στην Διαύγεια όλες τις διοικητικές πράξεις και αποφάσεις που λαμβάνει.

Τα μυθεύματα, οι εικασίες, τα αυθαίρετα συμπεράσματα, οι περισπούδαστες ασχετοσύνες και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας αποδεικνύουν απλώς ότι κάποιοι έχουν αποφασίσει να παραχαράξουν την αλήθεια, με στόχο την μη διεξαγωγή του διαγωνισμού αλλά και την συστηματική παραπλάνηση των πολιτών.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης αφορά στη χορήγηση νομίμων τηλεοπτικών αδειών ύστερα από 27 χρόνια ανομίας και παραβίασης βασικών αρχών του κράτους δικαίου. Σε αυτήν την κατεύθυνση συνεχίζουμε και ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες με επιτυχία και με απόλυτη διαφάνεια.

Αυτό θα πρέπει να το πάρουν απόφαση όσοι υπερασπίζονται ακόμη την ανομία στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Τα ψέματα τελείωσαν».

Δημοφιλή