Η ξεκαρδιστική περιγραφή ενός νυφικού στο eBay έγινε η καλύτερη εκδίκηση για μία «απατημένη νύφη»

Η ξεκαρδιστική περιγραφή ενός νυφικού στο eBay έγινε η καλύτερη εκδίκηση για μία «απατημένη νύφη»

Η σκέψη και μόνο ότι μπορεί να ανακαλύψεις ότι ο άντρας της ζωής σου, τον οποίο και παντρεύτηκες, σε απατάει, είναι τρομακτική από μόνη της. Αλλά μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερο, αν προσθέσουμε στην όλη εικόνα και τα έξοδα του διαζυγίου.

Η Samantha Wragg από τη Βρετανία δεν φανταζόταν ποτέ ότι αυτό θα την απασχολούσε μια μέρα, αλλά δυστυχώς βρέθηκε σε αυτήν ακριβώς τη θέση. Μη έχοντας άλλη λύση για το πώς να πληρώσει για το διαζύγιο, αποφάσισε να πουλήσει στο eBay το νυφικό της! Αλλά, αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη είδηση πραγματικά μοναδική, είναι η περιγραφή που συνοδεύει το φόρεμα.

«Είναι σε εξαιρετική κατάσταση αλλά χρειάζεται καθαριστήριο για να φύγει από πάνω του η βρωμιά της προδοσίας», γράφει η Wragg.

«Εάν θέλετε ένα φόρεμα που είναι γεμάτο από άσχημες αναμνήσεις και σκορπισμένες ελπίδες και όνειρα, τότε αυτό είναι το κατάλληλο για σας,» προσθέτει.

Η άτυχη γυναίκα ζητάει συγγνώμη που δεν έχει περισσότερες φωτογραφίες από το νυφικό, αλλά εξηγεί ότι όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της έμενε με μία άλλη, αποφάσισε να κάψει και να σβήσει για πάντα οτιδήποτε είχε το «αηδιαστικό» πρόσωπό του. Και δεν την αδικούμε καθόλου για αυτό.

«Δεν είχα χρόνο για να το πάω η ίδια στο καθαριστήριο πριν ο άπιστος και αλήτης άντρας μου αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο μας. Κόστισε στους καημένους τους γονείς μου σχεδόν 2.000 λίρες όταν αγοράστηκε καινούριο το 2014,» γράφει στην ειλικρινέστατη περιγραφή της που προκαλεί θυμό, αλλά και γέλιο με το σκοτεινό χιούμορ της.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, αφού το πολύπαθο νυφικό έχει φτάσει στην τιμή των 66.000 λιρών στα «χτυπήματα».

«Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία – είτε για το φόρεμα είτε για την παλιογυναίκα με την οποία έφυγε ο άντρας μου – τότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου,» συμπληρώνει.

Μην κοιτάς πίσω σου Samantha! Πάρε τα λεφτά και απλώς κάνε την ευχή ότι το νυφικό σου θα φέρει καλύτερη τύχη στον επόμενο...

Δημοφιλή