Γιατί τα «Φιλαράκια» δυσκόλεψαν την κοινωνική ζωή του David Schwimmer;

FRIENDS -- 'The One Where Ross Meets Elizabeth's Dad' Episode 21 -- Aired 4/27/2000 -- Pictured: (l-r) David Schwimmer as Ross Geller, Bruce Willis as Paul Stevens  (Photo by Chris Haston/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)
FRIENDS -- 'The One Where Ross Meets Elizabeth's Dad' Episode 21 -- Aired 4/27/2000 -- Pictured: (l-r) David Schwimmer as Ross Geller, Bruce Willis as Paul Stevens (Photo by Chris Haston/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σκεφτεί (ή και ευχηθεί) πως θα ήταν να ήταν μέλη στην παρέα των Friends, την αγαπημένη σειρά που μας κρατά συντροφιά και γέλιο μέχρι και σήμερα.

Ένας από τους πρωταγωνιστές, όμως, ο David Schwimmer, που υποδυόταν τον Ross φαίνεται να μην τον βοήθησε και τόσο η τηλεοπτική του παρέα στην κοινωνική του ζωή.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε podcast για το Hollywood Reporter, o ρόλος του Ross, ο οποίος ήταν λίγο «φυτό» και γκαφατζής, που υποδυόταν για 10 χρόνια, του χάλασε πολλές διαπροσωπικές σχέσεις.

«Ήταν πολύ δυσάρεστο και χάλασε πολλές από τις σχέσεις μου με άλλους ανθρώπους, με την έννοια ότι μου πήρε χρόνια να προσαρμοστώ και να νιώσω άνετα. Αν και στην σειρά είμαι ο ίδιος άνθρωπος για 10 χρόνια, δεν μπορεί να είναι σίγουρος κανενός ότι θα είμαι κάπως συγκεκριμένα ή να θεωρεί ότι με ξέρει», ανέφερε.

Όσο καλύτερος γινόταν στο να υποδύεται τον Ross, τόσο πιο δύσκολο του ήταν να αλληλεπιδρά με άλλος ανθρώπους σαν κανονικός άνθρωπος.

«Ως ηθοποιός, ο τρόπος που έχω εκπαιδευτεί να κάνω την δουλειά μου ήταν να παρατηρώ την ζωή και να παρατηρώ άλλους ανθρώπους, οπότε συνήθιζα να περπατάω με το κεφάλι ψηλά και να παρατηρώ τους ανθρώπους», εξήγησε.