ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/08/2016 03:22 EEST | Updated 22/08/2016 03:22 EEST

Παιδιά κατήγγειλαν απόπειρα απαγωγής στη Βουλιαγμένη

Eurokinissi

Με επιφυλάξεις αλλά και σοβαρότητα εξετάζουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής την καταγγελία παιδιών ότι πήγαν να πέσουν θύματα απαγωγής από αγνώστους στα σύνορα Γλυφάδας και Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο αδέλφια, ηλικίας 13 και 9 ετών , πήγαιναν το μεσημέρι της Κυριακής από το σπίτι τους σε σπίτι φίλου τους για να παίξουν όταν κινούμενα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, άγνωστοι προσπάθησαν να τα απαγάγουν. Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι μία ηλικιωμένη γυναίκα που κατέβηκε από φορτηγάκι τύπου βαν προσπάθησε να αρπάξει τον 13χρονο. Τότε εκείνος άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να τους αντιληφθεί περίοικος και η γυναίκα να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να διαφύγει.

Τα δυο παιδιά ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους, οι οποίοι ενημέρωσαν το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Τα αδερφάκια θα εξεταστούν από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί . Η καταγγελία αντιμετωπίζεται με επιφυλάξεις αλλά και σοβαρότητα από την ΕΛ.ΑΣ. Σε έρευνες που ακολούθησαν την καταγγελία στην περιοχή δεν εντοπίστηκε κάποιο ύποπτο όχημα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)