Η γαλάζια στρατηγική των 20 ημερών. Περιοδείες Mητσοτάκη και πιέσεις εντός και εκτός Βουλής

Η γαλάζια στρατηγική των 20 ημερών. Περιοδείες Mητσοτάκη και πιέσεις εντός και εκτός Βουλής
sooc

Με μια τριπλή στόχευση αναμένεται να κινηθεί έως και την ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης βάζοντας στην αιχμή της στρατηγικής του τα θέματα της καθημερινότητας με επίκεντρο τα θέματα της υγείας, της ασφαλείας των πολιτών και της παιδείας, με την πρόταση του για την διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή για τα θέματα της εκπαίδευσης να παραμένει στο τραπέζι.

Αυτά τα τρία ζητήματα, σε συνδυασμό με τα θέματα της οικονομίας θα αποτελέσουν τον βασικό καμβά πάνω στον οποίο θα "οικοδομηθεί" και το κυβερνητικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, με το αίτημα για "εκλογές" να επανέρχεται στην φρασεολογία του.

Στόχος του να πιέσει πολιτικά τον Αλέξη Τσίπρα στα θέματα όπου θεωρεί ότι έχει πλεονέκτημα, άλλα και να αναδείξει παράλληλα τις κυβερνητικές παλινωδίες και τα αδιέξοδα του Μεγάρου Μαξίμου, σε ζητήματα όπως ο ΕΝΦΙΑ, οι συντάξεις και τις 100 δόσεις για χρέη προς τις εφορίες, που εγκαταλείπονται μπροστά στις πιέσεις των δανειστών.

Οι επιτελείς της Πειραιώς, σχεδιάζουν και ένα πρόγραμμα περιοδειών του Κυριάκου Μητσοτάκη, αρχής γενομένης από αύριο, όπου θα μεταβεί στην Ζάκυνθο, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παύλο Κολοκοτσά, ενώ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη των παραγωγικών φορέων με βασικό θέμα τον τουρισμό.

Στην συνέχεια θα επισκεφθεί τον κόλπο του Λαγανά και θα ξεναγηθεί στην περιοχή ωοτοκίας της χελώνας καρέτα καρέτα, ενώ το απόγευμα θα παρακολουθήσει τη λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου Διονυσίου.

Δημοφιλή