Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 47χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα. Τον βασάνισαν, λήστεψαν και σκότωσαν σε ψιλικατζίδικο

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 47χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα
Eurokinissi

Στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας 47χρονου μέσα σε ψιλικατζίδικο στις 11 Αυγούστου 2016 στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησε η Αστυνομία.

Οι δράστες τον ξυλοκόπησαν, τον βασάνισαν με σουβλιά για να τους αποκαλύψει που είχε χρήματα, τον έδεσαν χειροπόδαρα με καλώδια και στη συνέχεια τον στραγγάλισαν.

Οι δολοφόνοι είναι τρεις άνδρες από το Μπαγκλαντές, ηλικίας 26, 28 και 30 χρόνων.

Στον χώρο του εγκλήματος είχαν εντοπιστεί αποτυπώματα δύο εκ των δραστών, οι οποίοι είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για ληστεία. Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής χθες εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.

Σημειώνεται ότι το θύμα είχε βρεθεί στον ημιώροφο του καταστήματος, με τα χέρια και τα πόδια του δεμένα ενώ ο λαιμός του ήταν περιτυλιγμένος με ζώνη παντελονιού και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος προκλήθηκε συνδυαστικά από κακώσεις προκληθείσες από θλων και αμβλύ όργανο, ταυτόχρονα με βασανισμό με αιχμηρό αντικείμενο και επακόλουθο στραγγαλισμό.

Σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Η ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών επετεύχθη κατόπιν ενδελεχούς έρευνας και αξιοποίησης όλων των ερευνητικών δεδομένων, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες δεν διέθεταν μόνιμη κατοικία και όπως εξακριβώθηκε, δύο εξ αυτών είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστεία.

Δημοφιλή