Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των εκπροσώπων των υποψηφίων του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των εκπροσώπων των υποψηφίων του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες
Eurokinissi

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 25 Αυγούστου στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η μαραθώνια ενημέρωση των εκπροσώπων των υποψήφιων του διαγωνισμού για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων και οι νομικοί τους σύμβουλοι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική αίθουσα της ΓΓΕΕ στις 11 το πρωί και υπέβαλαν ερωτήματα προς την αρμόδια Επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού, ενώ εξέφρασαν και ενστάσεις για τη διαδικασία.

Εκ μέρους του κυβερνητικού σχεδιασμού, όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή της δημοπρασίας την ερχόμενη Τρίτη, ενώ και κατά την σημερινή μέρα, διεξάγονταν εργασίες στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, καθώς η δημοπρασία θα διεξαχθεί σε μία κλειστή και καλά φυλασσόμενη ΓΓΕΕ.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, ενώπιον του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας θα παρουσιαστούν οι νομικοί παραστάτες επτά τηλεοπτικών σταθμών που έχουν περάσει το στάδιο της προεπιλογής ενώ τις θέσεις τους θα παρουσιάσουν και οι συνήγοροι των υπουργών Οικονομικών και Επικρατείας επί των αιτήσεων προσωρινών διαταγών που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή