ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25/08/2016 06:28 EEST | Updated 25/08/2016 09:04 EEST

Lifting στη βιτρίνα, «restart» στη δομή της ΝΔ εν όψει και της ΔΕΘ

sooc

Με τις επικείμενες - σαρωτικές κατά κάποιους - αλλαγές στα πρόσωπα των τομεαρχών και των γραμματέων του κόμματος, ο

Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί ένα γαλάζιο «restart» ενόψει και της ΔΕΘ, με τον ίδιο να δέχεται εισηγήσεις συνεργατών του για ριζικές αλλαγές και ανακατατάξεις στο οργανόγραμμα του κόμματος.

Τελευταία του κίνηση, η επιλογή της ενίσχυσης του επικοινωνιακού επιτελείου και όχι το ανακάτεμα της τράπουλας με την αντικατάσταση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Γιώργου Κουμουτσάκου, όπως «επιθυμούσαν» κάποιοι, ρίχνοντας μάλιστα στο τραπέζι της σχετικής συζήτησης πληθώρα ονομάτων δημοσιογράφων, σχολιαστών και αρθρογράφων, ως επίδοξων «porte-parole» του Προέδρου.

Η ανανέωση στο κομμάτι της επικοινωνίας ήρθε με την απόφαση να τοποθετηθούν ως αναπληρωτές εκπρόσωποι τύπου της ΝΔ δυο νέα πρόσωπα, τον 29χρονο Κωνσταντίνο Κυρανάκη και την 39χρονη Μαρία Ζαχαράκη.

Επόμενος σταθμός στις αλλαγές που σχεδιάζει ο κ. Μητσοτακης, η νεολαίοι του κόμματος, με το επικείμενο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ να φέρνει στο προσκήνιο ως επικρατέστερα για την ηγεσία της γαλάζιας νεολαίας δυο πρόσωπα, τον Παύλο Μαρινάκη και τον Κώστα Δέρβο.

Και όλα αυτά την ώρα που ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ πυκνώνει τις δημόσιες εμφανίσεις και περιοδείες του ενόψει και την ανόδου του στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση, με πιο πρόσφατη τη χθεσινή επίσκεψη του στο νησί της Ζακύνθου,

Δίνοντας μια πρόγευση της τακτικής που θα ακολουθήσει, ο κ. Μητσοτάκης έβαλε στην κορυφή της κριτικής του τα ζητήματα της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και του τουρισμού, με αιχμή της σκληρή κριτική για τις επιπτώσεις απο την υπερφορολόγηση σε όλους τους κλάδους της πραγματικής οικονομίας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ συντηρεί ψηλά στην αντιπολιτευτική του ατζέντα και το μεταναστευτικό, ενώ την Παρασκευή έχει προγραμματίσει συναντήσει με τον αρμόδιο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Sponsored Post