ΕΙΔΗΣΕΙΣ
29/08/2016 05:50 EEST | Updated 29/08/2016 05:51 EEST

Νεαρός άνδρας πέθανε από εγκεφαλικό εξαιτίας της «πιπιλιάς» που του έκανε η φίλη του

KovacsAlex via Getty Images
Close up of a women passionately kissing a man on the neck.

Έφηβος έχασε τη ζωή του εξαιτίας της «πιπιλιάς» που του έκανε η φίλη του, όπως φαίνεται να εκτιμούν οι γιατροί.

Ο 17χρονος Julio Macias Gonzalez, από την πόλη του Μεξικό ενώ καθόταν στο τραπέζι και δειπνούσε με μέλη της οικογένειάς του παρουσίασε σπασμούς. Αμέσως, κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά όταν πια το πλήρωμα έφτασε στο σπίτι του νεαρού, ήταν ήδη αργά, όπως αναφέρει η Mirror καθώς ο νεαρός ήταν αδύνατον να σωθεί.

Ο Gonzalez είχε υποστεί, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και ήδη διατυπώθηκε η εκτίμηση πως ήταν η πιπιλιά που του έκανε η 24χρονη κοπέλα του, η αιτία της πρόκλησης τους θρόμβου στο αίμα που «ταξίδεψε» μέχρι τον εγκέφαλο του 17χρονου προκαλώντας το εγκεφαλικό, συνεπεία του οποίου επιβίωσε.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα σεξουαλικό δάγκωμα ή ρούφηγμα προκαλεί σοβαρή βλάβη στην υγεία στο άτομο που του υφίσταται. Το 2011 , μια 44χρονη γυναίκα υπέστη μερική παραλυσία μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που φαίνεται πως προκλήθηκε με ανάλογο τρόπο.

Οι γιατροί στη Νέα Ζηλανδία προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε προκαλέσει το επεισόδιο όταν παρατήρησαν μια ξεθωριασμένη μελανιά στο λαιμό της για να διαπιστώσουν στη συνέχεια πως η αρτηρία στο συγκεκριμένο σημείο είχε υποστεί σοβαρή ζημιά.

Όπως ανέφερε ο γιατρός που είχε αναλάβει τη γυναίκα, Teddy Wu: « Εξ όσων γνωρίζω, είναι η πρώτη φορά που κάποιος νοσηλεύεται εξαιτίας πιπιλιάς».

Sponsored Post