Κατερίνη: Γέννησε κρυφά σε σπίτι και εγκατέλειψε το νεογνό σε φωταγωγό

Κατερίνη: Γέννησε κρυφά σε σπίτι και εγκατέλειψε το νεογνό σε φωταγωγό
eurokinissi

Δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σχηματίστηκε σε βάρος της 26χρονης Αλβανίδας, η οποία εγκατέλειψε το νεογέννητο παιδί της σε φωταγωγό οικοδομής στο κέντρο Κατερίνης.

Η νεαρή, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετέβη στο σημείο της εγκατάλειψης στις 29 Αυγούστου 2016 προσδοκώντας ότι κάποιος θα βρεθεί να πάρει το νεογέννητο. Το παιδί εντοπίστηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας έχοντας τραύματα στα πόδια.

Το κλάμα του μωρού έγινε αντιληπτό από περιοίκους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Η 26χρονη κρατούσε κρυφό από την οικογένειά της ότι ήταν έγκυος και γέννησε στις 28 Αυγούστου κρυφά το παιδί της μέσα στο διαμέρισμα όπου ζουν οι γονείς της στην Κατερίνη.

Στη συνέχεια, θέλησε να εγκαταλείψει το μωρό αβοήθητο στο φωταγωγό πολυκατοικίας. Η 26χρονη ζούσε σε πόλη της Θεσσαλίας και πήγε το τελευταίο δίμηνο να επισκεφτεί τους γονείς της, προφανώς –σύμφωνα με τους αστυνομικούς- για να βρίσκεται σε ένα προστατευμένο περιβάλλον και να γεννήσει. Ακόμα και ο σύζυγός της με τον οποίο διατηρούσε κακές σχέσεις δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη.

Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της 26χρονης υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Δημοφιλή