Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια του 6χρονου Κώστα που πάσχει από λευχαιμία

Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια του 6χρονου Κώστα που πάσχει από λευχαιμία
huffpost greece

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια ου 6χρονου Κώστα Τσίμπου ο οποίος πάσχει από οξεία λεμφoβλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται στην Αθήνα, στην ογκολογική μονάδα παίδων «Ελπίδα».

Ο μόνος τρόπος για να θεραπευτεί είναι να μεταβεί σε κλινική στις ΗΠΑ, ωστόσο για να νοσηλευτεί εκεί η οικογένειά του πρέπει να προκαταβάλει 455.000 δολάρια.

Η μητέρα του Κώστα, Αγγελική Νικολακοπούλου, κάνει έκκληση σε όλους μας να στηρίξουμε την προσπάθεια του παιδιού και να του δώσουμε μια ευκαιρία να ζήσει:

«Και έρχεται η στιγμή που φτάνεις σε απόγνωση. Η στιγμή που νιώθεις τόσο αδύναμος… Κι όμως πρέπει να είσαι δυνατός. Πρέπει να συνεχίσεις. Πρέπει να στηρίξεις τον πραγματικό αγωνιστή. Τον πραγματικό μαχητή…Τον πραγματικό ήρωα… Αυτός πολεμάει τόσο δυνατά τόσο άνισα 2,5 χρόνια παλεύει με τη νόσο. Θεραπείες, υποτροπή, μεταμόσχευση και ξανά υποτροπή. Τα περιθώρια στενά, η μόνη ελπίδα η Αμερική. Και εδώ πρέπει να κινηθούμε άμεσα. Τον δέχτηκαν αλλά για να μπορέσουμε να πάμε χρειάζεται να προκαταβάλουμε το ποσό των 455.000δολάρια και εδώ ζητάμε την βοήθεια σας. Ας του δώσουμε την ευκαιρία να δώσει άλλη μια μάχη!

Ας του δώσουμε την ευκαιρία να ζήσει!!! Δε μας είναι εύκολο αυτό που κάνουμε…

Είναι όμως το μωρό μας και θα κάνουμε τα ΠΑΝΤΑ! Σας ευχαριστούμε…», αναφέρει η μητέρα του 6χρονου Κώστα

Για όσους μπορούν να βοηθήσουν, στην Τράπεζα Πειραιώς υπάρχει ο ακόλουθος λογαριασμός, στα ονόματα των δύο γονέων, Αγγελικής Νικολακοπούλου του Σπήλιου και Νικολάου Τσίμπου του Κωνσταντίνου.

Τράπεζα Πειραιώς, αριθ. λογαριασμού: GR 90 0171 7870 0067 8711 7796 100

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Αν μπορεί όμως, έστω και 5 ευρώ να δώσει για τον μικρό μας, θα είναι πολύ μεγάλη βοήθεια, καθώς ο Kωνσταντίνος μάς έχει όλους ανάγκη για να ζήσει», προσθέτει η μητέρα.

Ας βοηθήσουμε όλοι, λοιπόν, προκειμένου να ξαναχαμογελάσει η ζωή στον μικρό Κώστα!

Δημοφιλή