ΕΙΔΗΣΕΙΣ
01/09/2016 09:16 EEST | Updated 01/09/2016 09:16 EEST

Λεβέντης: Έχει ωριμάσει ο Τσίπρας, είναι ρεαλιστής

Sooc

Ώριμο και ρεαλιστή αποκάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Βήμα FM».

«Ο πρωθυπουργός μέσα του δεν είναι άδικος άνθρωπος. Είδε έναν Βασίλη Λεβέντη, που μετά από διασυρμό και κακοποίηση 35 ετών, μπήκε στη Βουλή και έχει πέντε απόψεις. Να μην το εκτιμήσει αυτό; Έχει ωριμάσει, είναι ρεαλιστής», δήλωσε.

Την ίδια στιγμή, απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Να μην ψηφίσει κανένας την Ένωση Κεντρώων, στις επόμενες εκλογές, αν κάνω την όποιας φύσεως συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ! Δεν μπορώ να συνεργαστώ, γιατί εγώ έχω ορκιστεί στους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων, το 4% που μου δώσανε μετά από 35 χρόνια, να το κάνω 14, 15%. Για λάφυρα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ η Ένωση Κεντρώων. Ενώ τώρα ο κ. Τσίπρας σχημάτισε μία κυβέρνηση νομής λαφύρων. Έδωσε τάδε,  πέντε υπουργεία στον κ. Καμμένο και τελείωσε η συζήτηση».

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, αναφέρθηκε και στην παραίτηση του Γιάννη Καλλιάνου, για τον οποίο είπε πως «δεν είναι κακό παιδί», ωστόσο «χρησιμοποιείται τώρα».

Όσον αφορά το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον πρωθυπουργό, ο κ. Λεβέντης εξήγησε πως τον είχε καλέσει πριν από δύο μήνες στο φόρουμ στη Νέα Υόρκη, χωρίς να γνωρίζει πως θα βρίσκεται εκεί και ο κ. Τσίπρας.

«Από τις εφημερίδες έμαθα ότι έχουμε κανονίσει να είμαστε και μαζί. Είναι ευφάνταστοι οι δημοσιογράφοι. Εγώ έχω βγάλει εισιτήρια για τις 17. Δεν γνωρίζω πώς θα πάει ο πρωθυπουργός», είπε.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post