Ο Γιούνκερ δίνει συνέντευξη για την Ελλάδα από παραθαλάσσια ταβέρνα στην Αθήνα

Ο Γιούνκερ δίνει συνέντευξη για την Ελλάδα από παραθαλάσσια ταβέρνα στην Αθήνα
Twitter

Μια ιδιαίτερη συνέντευξη εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι έδωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine (FAZ).

Στα πλαίσια της δημιουργίας βίντεο προώθησης του περιεχομένου της, η FAZ έφερε τον Γιούνκερ σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα στην Αθήνα, όπου του έκανε ερωτήσεις για την ελληνική οικονομία και άλλα θέματα.

«Πάντοτε ήμουν αφιερωμένος στην παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη, Η χώρα είναι με έναν πολύ φυσιολογικό τρόπο στην Ευρώπη. Το γεγονός ότι βλέπουμε τις ελληνικές τιμές σε ευρώ, αποτελεί μια έστω και καθυστερημένη δικαίωση για οποιονδήποτε σαν κι εμένα που ήθελε αυτό ακριβώς», λέει ο πρόεδρος της Κομισιόν κρατώντας τον κατάλογο της ελληνικής ταβέρνας.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι η FAZ παίρνει συνεντεύξεις τέτοιου τύπου από πολιτικούς και μέλη της ευρωπαϊκής -και όχι μόνο- αφρόκρεμας εδώ και 21 χρόνια. Οι συνεντευξιαζόμενοι φωτογραφίζονται πάντοτε πίσω από μια εφημερίδα και μιλούν για θέματα που αφορούν την κοινωνία, την οικονομία και την πολιτική.

Δημοφιλή