Η ΝΔ για τα κανάλια που δεν παίρνουν τηλεοπτική άδεια: «Βαβέλ και απολύσεις»

Η ΝΔ για τους εργαζόμενους στα κανάλια που δεν παίρνουν τηλεοπτική άδεια: «Βαβέλ και απολύσεις»
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για «Βαβέλ και απολύσεις» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφερόμενη στους εργαζομένους των τηλεοπτικών σταθμών που δεν λαμβάνουν άδεια, ενώ επαναλαμβάνει ότι θα πέσει «μαύρο» στα κανάλια.

«Ακόμα και τώρα, οι συναρμόδιοι υπουργοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν μπορούν να συντονιστούν ούτε στο ψέμα» τονίζει η ΝΔ.

Όπως αναφέρει, «ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς (μιλώντας στο “Κόκκινο”) υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση φρόντισε να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας. Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης (μιλώντας στον “Real”) ισχυρίζεται ότι, όχι μόνο δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες. Ο υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος (μιλώντας, επίσης, στον “Real”), σε πλήρη αντίθεση με τους συντρόφους του, ομολογεί ότι θα υπάρξει κύμα ανεργίας και ισχυρίζεται ότι ο ΟΑΕΔ καταρτίζει προγράμματα για τους ανέργους από το “μαύρο” στα κανάλια».

«Βαβέλ! Βαβέλ και απολύσεις», καταλήγει η ΝΔ.

Νωρίτερα, 52 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς Επικρατείας και Δικαιοσύνης, με αιχμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου, Πάνο Καμμένου, για «μαύρο χρήμα» και «πιέσεις» από τον κ. Καλογρίτσα.

Δημοφιλή