Το γράμμα μιας ετοιμοθάνατης μητέρας προς την κόρη της, βρέθηκε μετά από 15 χρόνια σε βιβλιοπωλείο

Το γράμμα μιας ετοιμοθάνατης μητέρας προς την κόρη της, βρέθηκε 15 χρόνια μετά σε κατάστημα μεταχειρισμένων βιβλίων
The back view of young mother and daughter on green grass background.
The back view of young mother and daughter on green grass background.
master1305 via Getty Images

To γράμμα μιας ετοιμοθάνατης μητέρας προς την κόρη της βρήκε ανάμεσα σε μια στοίβα μεταχειρισμένων βιβλίων ο Gordon Draper, ιδιοκτήτης του Bondgate Books στο Auckland.

Έχοντας επίγνωση του πόσο σημαντικό είναι αυτές οι σκέψεις που αποτυπώνονται στο χαρτί, να φτάσουν σε αυτούς που πραγματικά ανήκει το γράμμα, αισιοδοξεί τώρα πως θα μπορέσει να το παραδώσει- μαζί με τη φωτογραφία που το συνοδεύει, σε αυτούς που έπρεπε να το έχουν στην κατοχή τους εξ αρχής..

Το γράμμα, το οποίο φαίνεται να έχει γραφτεί πριν από 15 χρόνια, απευθύνεται στην «Bethany» και η συντάκτρια γράφει απευθυνόμενη στην κόρη της: «Μην με ξεχάσεις. Θα είμαι πάντα η μαμά σου».

Ο κ.Draper σχολίασε: «Απλά, σκέφτηκα πως πρέπει να κάνω κάτι με αυτό». Σύμφωνα δε με αναφορές σε ιστοσελίδες στο Facebook ίσως η Bethany να έχει ήδη βρεθεί.

Μεταξύ άλλων η συντάκτρια του γράμματος αναφέρει: «Εάν στο διαβάζει ο μπαμπάς σου, είναι γιατί επειδή έχω πεθάνει και έχω πάει στον παράδεισο για να ζήσω με τους αγγέλους...Θα είμαι πάντα στον ουρανό και θα φροντίζω να είσαι καλά και θα σε παρακολουθώ. Έτσι, όταν βλέπεις ένα φωτεινό αστέρι, όπως στο παιδικό τραγούδι Twinkle twinkle Little Star, θα ξέρεις πως είμαι εγώ...Ελπίζω πως δεν θα με ξεχάσεις. Θα είμαι πάντα η μαμά σου».

Σύμφωνα με σχετική αναφορά που γίνεται στο γράμμα και όπως αναφέρει το BBC η γυναίκα είχε υποβληθεί σε επέμβαση καθώς, όπως γράφει στο γράμμα προς την κόρη της «το στήθος της πονούσε».

Φυσικά, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν γνωρίζει εάν η μητέρα τελικά της Bethany απεβίωσε ή εάν κατάφερε να ξεπεράσει την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, κάτι που ίσως να εξηγούσε γιατί το γράμμα δεν χρειάστηκε να φτάσει στα χέρια της κόρης της...

Δημοφιλή