Πυροβόλησε με καραμπίνα υπαλλήλους της ΔΕΔΗΕ όταν προσπάθησαν να κόψουν το ρεύμα στην ταβέρνα του

Πυροβόλησε με καραμπίνα υπαλλήλους της ΔΕΔΗΕ όταν προσπάθησαν να κόψουν το ρεύμα στην ταβέρνα του
Eurokinissi/Αρχείου

Πυροβολισμούς από ιδιοκτήτη ταβέρνας στα Άνα Λιόσια δέχθηκε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν υπάλληλοι της εταιρίας ΔΕΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάλληλοι της εταιρίας μετέβησαν σε ταβέρνα στη λεωφόρο Χασιάς στις 12.00 (μεσημέρι Δευτέρας) για να κόψουν το ρεύμα στο κατάστημα. Μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος πήρε μία καραμπίνα και άνοιξε πυρ με στόχο το αυτοκίνητο της εταιρίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταβέρνα δεν είχε ρεύμα λόγω απλήρωτων λογαριασμών με αποτέλεσμα να παίρνει παράνομα ρεύμα από άλλη πηγή.

Σύμφωνα με την καταγγελία της εταιρίας, ο ιδιοκτήτης χτύπησε έναν από τους εργαζόμενους του συνεργείου και στη συνέχεια πυροβόλησε εναντίον του οχήματός του, στο οποίο επέβαιναν οι υπάλληλοι.

Εκπρόσωποι της Εταιρίας μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων, όπου υπέβαλαν μηνύσεις κατά του δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Στη συνέχεια, συνοδεία αστυνομικής δύναμης συνεργείο της ΔΕΔΗΕ μετέβη ξανά στην ταβέρνα και ξήλωσε το καλώδιο που τροφοδοτούσε με ρεύμα το κατάστημα.

«Η προστασία και η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή νέων κρουσμάτων βίας εις βάρος των συνεργείων της Εταιρίας» αναφέρει ανακοίνωση της εταιρίας.

Δημοφιλή