ΔΙΕΘΝΕΣ
08/09/2016 18:02 EEST | Updated 09/09/2016 04:52 EEST

Τα δίδυμα Mason και Hawk έκλεψαν τις καρδιές μας με την αγκαλιά τους. Τώρα τις ραγίζουν με τον θάνατο του Hawk

facebook

Ο Mason και ο Hawk Buchmeyer γεννήθηκαν στις 8 Αυγούστου στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Ενώ ο Hawk ήταν άρρωστος από τη στιγμή που γεννήθηκε και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο αδερφός του Mason πάλι, γεννήθηκε υγιέστατος.

Στις 11 Αυγούστου ο Μason άγγιξε για πρώτη φορά τον αδελφό του και οι γονείς τους Brandy Guettler και Tommy Buchmeyer ανέβασαν στο Facebook τη φωτογραφία από την πρώτη συγκινητική συνάντηση των δίδυμων.

Τα δύο αγοράκια που μετρούσαν μόλις ημέρες ζωής είχαν ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών πολιτών στις ΗΠΑ όπως και ΜΜΕ (έχουν και τη δική τους σελίδα στο Facebook) εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του μικρού Ηawk.

Όταν λοιπόν δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία τους χιλιάδες χρήστες αντέδρασαν και τη μοιράστηκαν στο διαδίκτυο. Tότε οι γονείς των δύο αγοριών έγραφαν: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε 11 ημέρες μετά τη γέννηση τους. Είναι η πρώτη φορά που αγγίζουν το ένα το άλλο και μόλις ο Mason αισθάνθηκε τον Hawk άπλωσε το χέρι του και χαμογέλασε...Σκεφτήκαμε πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για όλους όσους προσπαθούν να μας βοηθήσουν, να δουν αυτή τη φωτογραφία».

Δυστυχώς όμως ο μικρός Hawk δεν τα κατάφερε. Οι γονείς με μια ακόμη ανάρτηση στο Facebook ενημέρωσαν πως ο γιος τους πέθανε από συγγενή διαφραγματοκήλη (μια τρύπα στο διάφραγμα που επιτρέπει στα όργανα να μετακινηθούν από την κοιλιακή χώρα στο στήθος). «Οι καρδιές μας είναι γεμάτες θλίψη αυτό το πρωινό καθώς το γλυκό μας αντράκι κλήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι του κοντά στον Ιησού. Έσβησε γαλήνια και ξέρουμε πως δεν υποφέρει πια. Παρακαλούμε δώστε μας λίγο χρόνο να θρηνήσουμε για να ξεκινήσει η διαδικασία της επούλωσης της πληγής μας».

Και έτσι τώρα, η φωτογραφία των δύο αδελφών μοιράζεται ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά τώρα προκαλεί θλίψη.