Ψάξτο κι εσύ στα LIDL

Ψάξτο κι εσύ στα LIDL

Από την ημέρα που άνοιξε το πρώτο μας κατάστημα στην Ελλάδα σκοπός μας είναι να προσφέρουμε κάθε μέρα υψηλή ποιότητα προϊόντων στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσα από μια σειρά διαδικασιών που περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα την προσεκτική επιλογή των προϊόντων που θα τοποθετήσουμε στο ράφι, την πλήρη φόρτωση των φορτηγών μας, τη χρήση χαρτοκιβωτίων στα ράφια με σκοπό την αύξηση της λειτουργικότητας, τις προσεγμένες συσκευασίες μας, τη χρήση ψυγείων τελευταίας τεχνολογίας, τη διασφάλιση της σταθερής θερμοκρασίας τους και τη συνεχή διενέργεια ποιοτικών ελέγχων.

Είμαστε μια εταιρεία που πιστεύει στην αποτελεσματικότητα, πάντα προς όφελος του καταναλωτή. Πιο συγκεκριμένα, εκμεταλλευόμαστε την τεχνολογία στο μέγιστο και βελτιώνουμε την οργάνωση της εταιρίας καθημερινά. Επιταχύνουμε τις διαδικασίες παραγγελιών, εφοδιασμού και αποστολών, ώστε να μειώνουμε σταθερά τα λειτουργικά μας έξοδα και κατά συνέπεια τις τιμές μας. Επιπλέον, γλιτώνουμε περιττά έξοδα από τον τρόπο που λειτουργούν τα καταστήματά μας. Το δικό μας κατάστημα λειτουργεί με σύντομες και γρήγορες διαδικασίες. Με απλό τρόπο φορτώνουμε, μεταφορτώνουμε και τοποθετούμε τα προϊόντα μας χωρίς μεσάζοντες και κυρίως χωρίς επιπλέον κόστος για λόγους «ομορφιάς» και μόνο. Πάνω απ’ όλα όμως, αυτό που εξασφαλίζει τις χαμηλές τιμές και την ποιότητα των προϊόντων μας είναι η καθημερινή προσπάθεια των ανθρώπων μας.

Γιατί χρειάζεται τεχνογνωσία, έμφαση στη λεπτομέρεια, οργάνωση και κυρίως αγάπη γι’ αυτό που κάνεις, για να μπορείς εδώ και 17 χρόνια να προσφέρεις το καλύτερο στην καλύτερη τιμή.

Στα LIDL το έχουμε ψάξει και το ψάχνουμε καθημερινά με την ποιότητα και την οικονομία.

Και στόχος μας είναι να σας παρακινήσουμε να το ψάξετε και εσείς μαζί μας!

#psaksto