Ξανθό, φλούο χείλη, αληθινές γυναίκες: Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ανατρέπει την ομορφιά

Ξανθό, φλούο χείλη, αληθινές γυναίκες: Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ανατρέπει την ομορφιά

Επειδή όμως η μόδα και οι τάσεις πάντα τρέχουν, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης οι σχεδιαστές παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις ομορφιάς για την Άνοιξη του 2017 και ήταν περισσότερο ανατρεπτικές από ποτέ.

Ακολουθούν εκείνες που ξεχώρισαν:

Το ξανθό επιστρέφει

Ο Alexander Wang θέλει το ξανθό να επικρατήσει. Για αυτό και αποφάσισε να αλλάξει ριζικά το χρώμα στα μαλλιά 18 μοντέλων που περπάτησαν φορώντας τις δημιουργίες του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ιδανική υποστηρίκτρια του στόχου του η Kylie Jenner, η οποία βρέθηκε στην πρώτη σειρά με το νέο της πλατινέ μαλλί.

Blonde Wang

Οι γυναίκες σε όλες τις εκδοχές τους

Στην επίδειξη του Opening Ceremony το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: οι γυναίκες έχουν πολλές εκδοχές. Εκτός από τα μοντέλα, με τα ρούχα της εταιρείας περπάτησαν στην πασαρέλα γυναίκες με διαφορετικά κιλά και εμφάνιση. Η εικόνα αρχικά προκαλεί εντύπωση και στη συνέχεια ανακούφιση. Να κάτι που θα θέλαμε να βλέπουμε συχνότερα.

Opening Ceremony

Χρώμα στα βλέφαρα

Σας επιτρέπουμε αυτόν τον χειμώνα να χαρείτε τις σκούρες σκιές και το smokey eyes, γιατί μόλις μπει η Άνοιξη θα έχει έρθει η ώρα να τολμήσετε κάτι διαφορετικό. Πορτοκαλί και φούξια αποχρώσεις έκαναν τα βλέφαρα των μοντέλων να μοιάζουν με πέταλα λουλουδιών.

Glossy Eyes

Αξεσουάρ στα μαλλιά

Οι μπαντάνες επιστρέφουν και δείχνουν περισσότερο ροκ από ποτέ. Εάν σας φαίνονται πολύ extreme τότε έχουμε για εσάς κότσους με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που κάνουν το κλασικό αυτό χτένισμα να δείχνει καινούριο. Εάν πάλι απλώς θέλετε να κάνετε τη διαφορά με ένα μικρό αξεσουάρ, επιλέξετε μπαρέτες από plexiglass. Όποιο και εάν είναι το στυλ σας, υπάρχει κάτι για όλες.

Hair

Wet look

To είδαμε ήδη στα πρόσφατα MTV Video Awards από τις Kim Kardashian και Ashley Graham. To wet look επιστρέφει και δείχνει καλύτερο από ποτέ.

hair sleek

Φωτεινά χείλη

Η εμμονή που έχουμε με τα κραγιόν δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ και δεν θέλουμε. Από τις σκούρες αποχρώσεις μεταφερόμαστε σε χρώματα υψηλής έντασης, σε αποχρώσεις φούξια, πορτοκαλί ή τριανταφυλλί.