Μητσοτάκης: Όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη, πολιτεία, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι και πολιτικός κόσμος

Μητσοτάκης: Όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη, πολιτεία, επιχειρήσεις, εργαζόμενοι και πολιτικός κόσμος
Sooc

«Εμείς από τη Θεσσαλονίκη θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα . Θα προτάξουμε συμφωνία αλήθειας η οποία στο επίκεντρό της θα έχει την ανάγκη η ελληνική οικονομία να δουλέψει ξανά» ανέφερε οπ πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εισήγησή του σε συναντήσεις με φορείς.

«Πρέπει να μπει τέλος στην υπερβολική φορολόγηση νοικοκυριών και πραγματικής οικονομίας και επιτέλους να προωθήσουμε τις απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα κάνουν την οικονομία ανταγωνιστική και θα παράγουν μια σταθερή και διατηρήσιμη ανάπτυξη. Δεν θα κουραστώ να το λέω ότι χωρίς σημαντικές ιδιωτικές επενδύσεις η ελληνική οικονομία δεν πρόκειται να ανακάμψει και στην προσπάθεια αυτή για διαμόρφωση και καινούριου επιχειρηματικού και κοινωνικού πεδίου οι απόψεις όλων των κοινωνικών εταίρων είναι εξαιρετικά πολύτιμες» είπε ο κ. Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ότι η προσπάθεια είναι συλλογική.

«Δεν μπορεί να λείπει κανένας. Όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη, η πολιτεία, οι επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι και φυσικά πρώτος από όλους ο πολιτικός κόσμος. Μέσα από πνεύμα συνεννόησης και χωρίς ψεύτικους διχασμούς και διαχωριστικές γραμμές πρέπει επιτέλους να προτάξουμε εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων και αλλαγών που θα βάλουν την ελληνική οικονομία σε πραγματικά αναπτυξιακή τροχιά» τόνισε, σημειώνοντας ότι «στα πλαίσια αυτά προσδοκώ ιδιαίτερα στις απόψεις και προτάσεις σας και όπως πάντα είμαι σίγουρος θα κάνουμε μια εξαιρετικά γόνιμη και ουσιαστική συζήτηση».

Δημοφιλή