Λίνα Νικολοπούλου: Πραγματικός στόχος του ελέγχου είναι ο σύζυγός μου Γιάννης Στουρνάρας

Λίνα Νικολοπούλου: Πραγματικός στόχος του ελέγχου είναι ο σύζυγός μου Γιάννης Στουρνάρας
facebook/Mindwork Business Solutions

Μια αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης η κ. Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή τον έλεγχο που διενήργησε η οικονομική αστυνομία στην εταιρεία Mindwork.

Η κ. Νικολοπούλου κάνει λόγο για στοχευμένο και αδικαιολόγητο θόρυβο αλλά και για ψευδείς πληροφορίες περί ελέγχου στην οικία της οικογένειας, πίσω από τα οποία διαβλέπει πολιτικές σκοπιμότητες και προσπάθεια κατασκευής ενόχων.

«Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο σύζυγός μου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και επιλογές. Γι΄ αυτό και επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία» τονίζει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Νικολοπούλου έχει ως εξής:

«Η εταιρεία MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS, η οποία εκπροσωπείται από την κυρία Λίνα Νικολοπούλου, δέχθηκε σήμερα στην έδρα της κλιμάκιο οργάνων της Οικονομικής Αστυνομίας, το οποίο προέβη σε τυπικό έλεγχο των παραστατικών της στοιχείων σε σχέση με έργο Ε.Σ.Π.Α. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που ανέλαβε να εκτελέσει, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό. Η εταιρεία παρέδωσε στο ανώτερο κλιμάκιο ό,τι στοιχείο ζητήθηκε και η εκπρόσωπος της, κυρία Λίνα Νικολοπούλου, συνεργάσθηκε πλήρως με τους διενεργήσαντες τον έλεγχο.

Η δραστηριότητα της εταιρείας κινείται πάντοτε εντός των πλαισίων της απολύτου νομιμότητας, άπαντα δε τα παραστατικά στοιχεία αυτής τηρούνται στην έδρα της και είναι πρόσφορα σε οποιονδήποτε έλεγχο, ο οποίος όμως πρέπει να διεξάγεται επίσης εντός του πλαισίου της δικονομικής τάξεως και όχι με ταυτόχρονη και ενδεχομένως σκόπιμη σπίλωση προσώπων και υπολήψεων.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε είναι στοχευμένος και αδικαιολόγητος, ενώ διέρρευσαν την ψευδή πληροφορία περί διενέργειας ελέγχου, όχι στην έδρα της εταιρείας, αλλά, δήθεν στην οικία της, ενώ χρησιμοποιήθηκε το όνομα του συζύγου της, κυρίου Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ανέκαθεν αποτελεί και τον στόχο των κακόβουλων δημοσιευμάτων. Οι πολιτικές σκοπιμότητες σε μια δημοκρατική Ελλάδα δεν μπορούν ποτέ να κατασκευάσουν ενόχους.

«Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο σύζυγός μου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και επιλογές. Γι΄ αυτό και επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Θέλω να δηλώσω σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτε εγώ προσωπικά, αλλά και η εταιρεία μου. Και βεβαίως δεν θα με κάμψουν οι επιθέσεις που έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη σπίλωση του συζύγου μου και της οικογένειάς του. Να είναι βέβαιοι ότι θα αποτύχουν!»

Η νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της σε περίπτωση που συνεχισθεί η δυσφήμιση της εταιρείας και των εκπροσώπων της».

Δημοφιλή