Το μεσημέρι της Παρασκευής η δίκη της Σάσας Σταμάτη

Το μεσημέρι της Παρασκευής η δίκη της Σάσας Σταμάτη
Eurokinissi

Αναβολή για το μεσημέρι της Παρασκευής πήρε η δίκη της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη.

Η κ. Σταμάτη ζήτησε μέσω του συνηγόρου της αναβολή, η οποία έγινε δεκτή και έτσι θα βρεθεί ξανά αύριο (Παρασκευή) στις 14.00 στα δικαστήρια Πειραιά για να εκδικαστεί η υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν προσπάθειες από την πλευρά της δημοσιογράφου για να αποσύρει ο ειδικός φρουρός τη σε βάρος της μήνυση για εξύβριση. Ο αστυνομικός, ωστόσο, επιμένει στην απόφασή του.

Η υπόθεση

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο αστυνομικός, η Σάσα Σταμάτη είχε διπλοπαρκάρει το πρωί της Τετάρτης έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και εκείνος της έκανε παρατήρηση για να πάρει το αυτοκίνητό της από το σημείο.

Τότε, σύμφωνα με τον μηνυτή-αστυνομικό, η κ. Σταμάτη του επιτέθηκε φραστικά και μάλιστα απρεπώς και έτσι εκείνος κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για εξύβριση με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι έγιναν κάποιες σκέψεις για να αποσυρθεί η μήνυση, να λήξει το περιστατικό και να αφεθεί ελεύθερη η δημοσιογράφος, ο ειδικός φρουρός επέμενε με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Η ίδια η δημοσιογράφος αρνείται τους ισχυρισμούς του αστυνομικού.

Δημοφιλή