22 συλλήψεις επίδοξων παιδεραστών στη Φλόριντα. Ανάμεσά τους πάστορας με πέντε παιδιά

22 συλλήψεις επίδοξων παιδεραστών στη Φλόριντα. Ανάμεσά τους πάστορας με πέντε παιδιά
Red light flasher atop of a police car. City lights on the background.
Red light flasher atop of a police car. City lights on the background.
artolympic via Getty Images

Εικοσιδύο άνδρες συνελήφθησαν στα πλαίσια της στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών στα πλαίσια της «Επιχείρησης Υπόγειο Ρεύμα» που στόχο έχει τον εντοπισμό επίδοξων παιδεραστών.

Οι αρχές της πόλης Pensacola είχαν δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ ανήλικων κοριτσιών που λειτουργούσαν ως «δόλωμα» για την προσέλκυση ανθρώπων που ήταν πρόθυμοι να κάνουν σεξ με παιδιά και εφήβους. Οι άνδρες δεν γνώριζαν ότι συνομιλούσαν με άνδρες της ασφάλειας και ήταν πρόθυμοι να ταξιδέψουν μέχρι και σε άλλη Πολιτεία για να συνευρεθούν ερωτικά με το 14χρονο κορίτσι ή αγόρι που έβλεπαν στην φωτογραφία. Οι αρχές τελικά τους συνελάμβαναν στο σημείο όπου έδιναν ραντεβού.

Οι 22 άνδρες ήταν από διαφορετικά κοινωνικοοικονομικά στρώματα και οι ηλικίες τους κυμαίνονταν από 18 έως 71 ετών. Οι περισσότεροι από αυτούς έφεραν μαζί τους ναρκωτικά και σεξουαλικά παιχνίδια ακόμα και σαδομαζοχιστικού περιεχομένου. Αίσθηση προκαλεί ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας πάστορας της Εκκλησίας των Μεθοδιστών που είχε στο παρελθόν υπό την επίβλεψή του παιδιά. Ο 52χρονος David Donald Hoppenjan, πατέρας πέντε παιδιών, κατηγορείται ότι πήγε σε δύο τοποθεσίες με στόχο να έρθει σε επαφή με 14χρονο αγόρι.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι εκεί έξω. Πρέπει να προσέχετε τα παιδιά σας. Ελέγξτε τι κάνουν στο διαδίκτυο. Πρέπει να ψάχνετε. Να είστε ο Γονιός», προειδοποιεί τους γονείς η αστυνομία της Pensacola.

Δημοφιλή