«Έκανα διακοπές»: Βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι η 27χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη

«Έκανα διακοπές»: Βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι η 27χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη
Eurokinissi

Βρέθηκε σήμερα Παρασκευή, στις 9.30 το πρωί, σε ξενοδοχείο της περιοχής του Λουτρακίου η 27χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Σμύρνη, Μαρία Νέστορος.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στη υγεία της και αυτή την ώρα οδηγείται στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς της ασφάλειας.

Η 27χρονη εντοπίστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός πολίτη, που την αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες και ειδοποίησε την αστυνομία, λέγοντας ότι «είχε δει την κοπέλα που αναζητείται, στο Λουτράκι». Σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost Greece, η 27χρονη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «έκανε διακοπές».

Στο δωμάτιο όπου έμενε δεν βρέθηκε κάποιο άλλο άτομο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όταν έφυγε από το σπίτι της, στις 27 Αυγούστου, είχε πάρει μαζί της σημαντικό χρηματικό ποσό.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, από όπου ο αξιωματικός υπηρεσίας ενημέρωσε τους γονείς της.

Η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ είχε χαθεί στις 27 Αυγούστου 2016 όταν έφυγε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Οι γονείς της απουσίαζαν, καθώς λόγω της οικονομικής κρίσης είχαν αναγκαστεί να μετακομίσουν στην Ουκρανία, από όπου κατάγεται η μητέρα της 27χρονης, για να βρουν δουλειά. Έτσι, το μόνο που μπορούσαν να κάνουν είναι να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με το παιδί τους.

Λίγο πριν την εξαφάνιση είχαν αντιληφθεί ότι η φοιτήτρια δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, χωρίς να γνωρίζουν το λόγο. Το μόνο που τους είχε πει η κόρη τους, όπως κατέθεσαν στην Αστυνομία, είναι ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν κάποια ηλεκτρονικά απειλητικά μηνύματα που την είχαν ανησυχήσει.

Μόλις η Μαρία εκμυστηρεύτηκε στους γονείς της ότι κάτι δεν πάει καλά, η μητέρα της επέστρεψε στην Αθήνα. Στις 27 Αυγούστου η 27χρονη έφυγε από το σπίτι και δεν ξαναγύρισε. Η μητέρα της την ώρα της εξαφάνισης είχε πάει για ψώνια. Γύρισε πίσω και δεν βρήκε τη Μαρία. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στην Αστυνομία στις 3 Σεπτεμβρίου 2016, καθώς η οικογένεια πίστευε ότι το παιδί τους θα επιστρέψει. Η τελευταία επικοινωνία που είχαν με τη Μαρία ήταν το βράδυ της 27ης Αυγούστου όταν η 27χρονη τους είπε από το τηλέφωνο ότι είναι καλά και να μην ανησυχούν.

Δημοφιλή