YouTuber προσπάθησε να λυγίσει, να γδάρει και να κάψει το iPhone 7. Ιδού τα αποτελέσματα

YouTuber προσπάθησε να λυγίσει, να γδάρει και να κάψει το iPhone 7. Ιδού τα αποτελέσματα
YouTube

Κάθε φορά που ένα νέο γκάτζετ βγαίνει στην αγορά, κάποιοι -με αρκετό χρόνο και χρήμα στην διάθεσή τους- δοκιμάζουν την ανθεκτικότητά του και ανεβάζουν τα αποτελέσματα στο διαδίκτυο.

Ένας από αυτούς είναι ο YouTuber JerryRigEverything που πέρασε το νέο iPhone 7 από.. κινεζικά βασανιστήρια. Ο άνδρας προσπάθησε να το γδάρει, να το λυγίσει και να το κάψει, με διαφορετικά αποτελέσματα.

Αυτό που διαπίστωσε ο YouTuber είναι ότι, παρόλο που η οθόνη και η κάμερα είναι ανθεκτικές στην επαφή με κλειδιά ή νομίσματα, παρουσιάζουν ευαισθησία στην σκληρότητα επιπέδου 6 της κλίμακας Μος. Υπάρχουν και άλλα κινητά τηλέφωνα με την ίδια ανθεκτικότητα.

Ακόμα, το κινητό δεν λυγίζει εύκολα, όπως το iPhone 6, όμως συνίσταται να μην κάθεται κανείς πάνω του γιατί μπορεί να χαλάσει το αδιάβροχο προστατευτικό κάλυμμα.

Όσον αφορά το κάψιμο της οθόνης, τα αποτελέσματα είναι φανταστικά. Η οθόνη μαυρίζει για λίγα δευτερόλεπτα, όμως επιδιορθώνεται μόνη της και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Αυτό δεν παρατηρείται συχνά στα κινητά.

Δημοφιλή