Και η Miley Cyrus «τα έχωσε» στον Fallon για εμφάνιση Trump στην εκπομπή του

Και η Miley Cyrus «τα έχωσε» στον Fallon για εμφάνιση Trump στην εκπομπή του

Η Miley Cyrus για άλλη μια φορά δείχνει ότι δε μπαίνει σε «καλούπια» και ότι είναι απρόβλεπτη.

Η 23χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε την Παρασκευή στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» και αφού δίδαξε το παρουσιαστή γιόγκα, συμμετείχε σε ένα παιχνίδι σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο σχολίασε την πρόσφατη συνέντευξη του Donald Trump με έναν μοναδικό της τρόπο.

Κάποια στιγμή ανέβηκε στο πλατό και έχοντας δίπλα της τέσσερις μουσικούς που έπαιζαν ακουστική κιθάρα,κοντραμπάσο,ντραμς και ντέφι τραγούδησε το «Baby, I’m In the Mood for You» του Bob Dylan.

Στη μέση του τραγουδιού σταμάτησε και απευθυνόμενη στο πλήθος ανέφερε:

«Δεν θα ήθελα να ήμουν κάπου αλλού απ' ο,τι να βρίσκομαι εδώ στη πόλη της Νέας Υόρκης και να τραγουδάω αυτό το τραγούδι με τους The Roots, και να είμαι εδώ με τον Jimmy Fallon. Ας υποδεχθούμε τον οικοδεσπότη μας που έχει πάντα πλάκα εκτός αν είσαι ο Donald Trump.»

Τον περασμένο Μάρτιο ο Donald Trump είχε βρεθεί για πρώτη φορά στο στόχαστρο της Miley Cyrus με αφορμή τη βεντέτα που ξέσπασε μεταξύ εκείνου και του συνυποψήφιού του, Ted Cruz, για τις… συζύγους τους.

«Ο Trump, δεν θα σταματήσει, δεν μπορεί να πάψει να λέει γαμ*** σεξιστικές αηδίες! Συγκρίνει δύο γυναίκες! Μας κοροϊδεύεις; Δεν θα σου επιτρέψουμε να καταστρέψεις όλα όσα έχουμε κερδίσει ως γυναίκες», έγραψε σε ανακοίνωσή της η τραγουδίστρια της ποπ για να προσθέσει με αγανάκτηση ότι ο Trump είναι ένας «γαμ**** εφιάλτης», είχε πει, αναφέρει δημοσίευμα του usmagazine.