ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/09/2016 08:51 EEST | Updated 19/09/2016 13:15 EEST

Συνελήφθη 55χρονος που κατηγορείται ότι επί έξι χρόνια ασελγούσε σε βάρος κοριτσιού, που είναι 13 ετών σήμερα

Shutterstock / MitarArt

Δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους την υπόθεση που αποκάλυψε η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Στα Καλύβια Αττικής συνελήφθη ένας 55χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε για έξι ολόκληρα χρόνια την 13χρονη κόρη φιλικού του ζευγαριού.

Ο παιδόφιλος εκμεταλλεύτηκε τη φιλία με τους γονείς του κοριτσιού αποπλανώντας το παιδί, το οποίο επί χρόνια δεν ήταν σε θέση να εξομολογηθεί το μαρτύριο που ζούσε. Και αυτό διότι ο 55χρονος εξαπέλυε σε βάρος του απειλές και προσπαθούσε να κάνει το παιδί να νιώσει ενοχές για τα όσα συμβαίνουν. Ο συλληφθείς είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών του με αποτέλεσμα να καταφέρνει να βρίσκει χρόνο να περνάει μόνος του ώρες μαζί με το κορίτσι.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε όταν η 13χρονη δεν άντεξε άλλο και μίλησε στους γονείς της. Σοκαρισμένοι διαπιστώνοντας ότι ο «φίλος» τους είχε γίνει ο εφιάλτης του παιδιού τους τον κατήγγειλαν στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 55χρονο στα Καλύβια και διαπίστωσαν ότι βίαζε το παιδί για έξι χρόνια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, αποπλάνηση παιδιού και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και κατόπιν στον αρμόδιο Ανακριτή.