Οργή με την δολοφονία 22χρονης Ινδής σε κεντρικό δρόμο του Δελχί. Την μαχαίρωσε 20 φορές ανενόχλητος

Οργή με την δολοφονία 22χρονης Ινδής σε κεντρικό δρόμο του Δελχί. Την μαχαίρωσε 20 φορές ανενόχλητος
Getty Images/Moment Open

Οργή έχει προκαλέσει στην Ινδία η στυγερή δολοφονία μιας 22χρονης δασκάλας από άνδρα που φέρεται να την παρενοχλούσε για χρόνια.

Η νεαρή γυναίκα ονόματι Karuna μαχαιρώθηκε περισσότερες από 20 φορές μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών σε κεντρικό δρόμο στο Δελχί την Δευτέρα και άφησε την τελευταία της πνοή χωρίς να την βοηθήσει κανείς. Ο δράστης στη συνέχεια τη χτύπησε με μια πέτρα στο κεφάλι και συνέχισε να την κλωτσά ανενόχλητος, ενώ ο κόσμος τον σταμάτησε μόνο όταν προσπάθησε να διαφύγει.

Εικόνες από την στιγμή της επίθεσης έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Ινδία, λόγω της ανοχής που έδειξε το πλήθος στην φονική επίθεση εναντίον μιας γυναίκας. Σύμφωνα με το BBC, τέτοιου είδους περιστατικά δεν συμβαίνουν σπάνια στην χώρα.

Στην περίπτωση της Karuna, ο δράστης φέρεται να είναι ο γείτονάς, ο οποίος αν και παντρεμένος, είχε εμμονή μαζί της και την παρενοχλούσε για χρόνια. Συγγενείς του θύματος αποκάλυψαν μάλιστα ότι η οικογένεια είχε καταγγείλει τον συγκεκριμένο άνδρα στην αστυνομία, όμως οι αρχές δεν μπόρεσαν να προστατέψουν την 22χρονη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή σημειώθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό στο Δελχί με θύμα μια 28χρονη γυναίκα. Ο δράστης, που φέρεται να κατασκόπευε καιρό την 28χρονη, στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Επιθέσεις κατά γυναικών καταγράφονται συχνά στην Ινδία, όμως μετά τον βιασμό και δολοφονία μιας φοιτήτριας Ιατρικής σε λεωφορείο στο Δελχί το 2012, οι αντιδράσεις των πολιτών σε τέτοιου είδους υποθέσεις έχουν μεγιστοποιηθεί.

Δημοφιλή