Δεν αντέχετε άλλο τη fitness μανία που κυριαρχεί γύρω σας; Η Deliciously Stella είναι ο άνθρωπός σας

Δεν αντέχετε άλλο τη fitness μανία που κυριαρχεί γύρω σας; Η Deliciously Stella είναι ο άνθρωπός σας

Έχετε κουραστεί από τον εμμονικά υγιεινό τρόπο ζωής που έχει κατακλύσει την εποχή μας και τις ορδές ανθρώπων που ορκίζονται στην «clean eating» διατροφή; Η Deliciously Stella είναι εδώ για εσάς και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη για να πάρετε μια ανάσα από τους σπόρους chia και το γάλα αμυγδάλου.

Πρόκειται για μια περσόνα που δημιούργησε η κωμικός Bella Younger, θέλοντας να βρει ένα αντίδοτο για το clean eating, τις selfies του γυμναστηρίου και τα γεμάτα έμπνευση μότο που ανεβαίνουν καθημερινά στο Instagram με ρυθμό πολυβόλου και μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα για το γεγονός πως είναι Κυριακή μεσημέρι και βρισκόμαστε ακόμα στο κρεβάτι με hungover.

Η «Stella» αντικαθιστά τις μπάρες δημητριακών με ντόνατς και τα υγιεινά πράσινα smoothie με παγωτό χτυπημένο στο μπλέντερ, αλλάζει το δημοφιλές hashtag #glutenfree (χωρίς γλουτένη) σε #freegluten (λευτεριά στη γλουτένη) και, κατά βάση, σατιρίζει τη νέα εμμονή της ανθρωπότητας με την υγιεινή διατροφή και την άσκηση.

Πρόσφατα, η Younger έβγαλε το πρώτο της βιβλίο ως «Deliciously Stella», το οποίο είναι ένα μείγμα ξεκαρδιστικών συνταγών που παρωδούν δημοφιλή υγιεινά γεύματα και καθόλου εμψυχωτικών μότο. Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου, η HuffPost US ζήτησε από την κωμικό να μοιραστεί με τους αναγνώστες πέντε μαθήματα ζωής και αυτή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα με τα παρακάτω αποστάγματα σοφίας:

Για τη γυμναστική

Όπως μπορείτε να καταλάβετε από το Instagram μου, είμαι φανατική της γυμναστικής. Είναι τέλειο να αναμειγνύεις διάφορα είδη άσκησης, έτσι μου αρέσει να κάνω κάτι διαφορετικό κάθε μέρα.

Αν θέλω να γυμναστώ πραγματικά «βρώμικα», θα χύσω τον καφέ μου στο μετρό το πρωί που θα πηγαίνω στη δουλειά μου ή θα κάνω στατικό ποδήλατο, ξαπλώνοντας στο πάτωμα όταν είμαι πολύ μεθυσμένη.

Για την εικόνα που έχουμε για το σώμα μας

Οι άνθρωποι μιλούν συνεχώς για το σώμα τους και για το ότι είναι «έτοιμο για την παραλία», πράγμα που βρίσκω αρκετά συγκεχυμένο.

Αρκεί να ετοιμάσεις τα ρούχα για την παραλία από το προηγούμενο βράδυ και, όταν ξυπνήσεις το πρωί, θα έχεις σώμα έτοιμο για παραλία.

Για το clean eating

Όταν ξεκίνησα το ταξίδι μου, ήμουν αρκετά μπερδεμένη σχετικά με το τι εννοούσε ο κόσμος με το #eatclean (φάε «καθαρά»). Δηλαδή, ναι, σίγουρα όλα τα φαγητά είναι καθαρά, αρκεί να μην τα τρως από τον κάδο σκουπιδιών.

Έτσι συνειδητοποίησα πως το clean eating σημαίνει ουσιαστικά να τρως όταν είσαι καθαρός ή όταν καθαρίζεις.

Για τον ύπνο

Μου αρέσει να ακολουθώ το παράδειγμα του καλού μου φίλου Fat Boy Slim που συμβουλεύει «eat sleep rave repeat».

Αυτό σημαίνει πως ο ύπνος είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητάς σου και δεν πρέπει να τον χάνεις.

Για την ισορροπία μεταξύ δουλειάς/ζωής

Έχω καταλάβει πως η επί πληρωμή εργασία μπορεί να γίνει εμπόδιο στον τρόπο ζωής μου, οπότε είναι καλύτερο να κάνεις τη δουλειά σου, ζωή σου. Περνάω τον περισσότερο χρόνο μου δοκιμάζοντας συνταγές και κάνοντας yoga στην παραλία, οπότε δεν νιώθω σαν να δουλεύω.

Οι ακόλουθοί μου στο Instagram είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που κάνω μια ζωή, τους χρωστάω τα πάντα.

Feeling so summery today! Couldn't resist a cheeky throwback. What do you think? Hotdogs or legs? #eatclean #gettheglow #hot #hotdogsorlegs #summer #fun #summer16 #love #joy #everydaysacheatday #deliciouslystella

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Deliciously Stella (@deliciouslystella) στις