Ο Brad Pitt υπό αστυνομική έρευνα για φημολογούμενη κακοποίηση απέναντι στα παιδιά του

NEW YORK - AUGUST 26:  Brad Pitt visits playground with children Zahara Jolie-Pitt, Pax Jolie-Pitt and Maddox Jolie-Pitt in New York City on August 26, 2007.  (Photo by James Devaney/WireImage)
NEW YORK - AUGUST 26: Brad Pitt visits playground with children Zahara Jolie-Pitt, Pax Jolie-Pitt and Maddox Jolie-Pitt in New York City on August 26, 2007. (Photo by James Devaney/WireImage)

Μια νέα εξέλιξη στο πολύκροτο διαζύγιο Brad Pitt – Angelina Jolie έρχεται για να δώσει μια νέα, πιο σοβαρή τροπή σε κάτι που μέχρι στιγμής ήταν ένας ακόμα χολιγουντιανός χωρισμός.

Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο και κυκλοφόρησε πρώτο την είδηση πως η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ο Brad Pitt βρίσκεται υπό αστυνομική έρευνα από το τμήμα του Λος Άντζελες και το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών της κομητείας, καθώς φημολογείται πως είχε καταχρηστική συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του, τόσο λεκτική όσο και σωματική.

Πηγές κοντά στην οικογένεια Jolie-Pitt είπαν στο TMZ πως κατά τη διάρκεια του αεροπορικού ταξιδιού τους την περασμένη Τετάρτη, ο Pitt μέθυσε άσχημα με αποτέλεσμα να αρχίσει να ουρλιάζει και να χειρονομεί απέναντι στα παιδιά του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ιδιωτικό αεροπλάνο του ζεύγους προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στις 20.00, ενώ μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή υποστηρίζουν πως ο Pitt συνέχισε να ωρύεται, προσπαθώντας μάλιστα να φύγει από την τοποθεσία με ένα βυτιοφόρο καυσίμων του αεροδρομίου.

Το ρεπορτάζ του TMZ υποστηρίζει πως το περιστατικό καταγγέλθηκε ανώνυμα στην αστυνομία του Λος Άντζελες και το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειακών Υπηρεσιών από κάποιον τρίτο που είτε βρισκόταν στο αεροπλάνο είτε στην πίστα του αεροδρομίου.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, κάτι που ούτως ή άλλως αποτελεί τυπική διαδικασία έπειτα από ανάλογη καταγγελία, έχοντας ήδη μιλήσει με την Jolie και τον Pitt, ενώ αναμένεται και η εξέταση των παιδιών τους.

Οι πηγές του TMZ λένε πως το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν η αφορμή που έκανε την Jolie να καταφύγει στο διαζύγιο. Μια πηγή όμως από το κοντινό περιβάλλον του Pitt είπε στο TMZ πως «(ο Brad) αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το θέμα και λέει πως δεν κακοποίησε με κανένα τρόπο τα παιδιά του. Είναι ατυχές το γεγονός πως άνθρωποι που εμπλέκονται στην υπόθεση, συνεχίζουν να τον παρουσιάζουν με τη χειρότερη δυνατή εικόνα».