Υπάρχει μία νέα θεωρία για το HBO και το Game of Thrones και την υποστηρίζει ένας σταρ της σειράς

Υπάρχει μία νέα θεωρία για το HBO και το Game of Thrones και την υποστηρίζει ένας σταρ της σειράς
Facebook/Game of Thrones

Λες και δεν ήταν ήδη αρκετό το γεγονός ότι το Game of Thrones είναι γεμάτο από ανατροπές και μυστήριο, τώρα θα πρέπει να έχουμε το νου μας και για τις ίντριγκες που δημιουργεί το ίδιο το HBO.

Ή έτσι υποστηρίζει τουλάχιστον ο ηθοποιός Alexander Siddig που υποδύθηκε τον Πρίγκιπα Doran Martell στις σεζόν 5 και 6 -πριν και αυτός, όπως τόσοι άλλοι στη σειρά, πεθάνει.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο StarTrek.com, υποστήριξε χωρίς κανέναν δισταγμό ότι το τηλεοπτικό δίκτυο διαδίδει λανθασμένες πληροφορίες, μόνο και μόνο για να μπερδέψει τους φαν, εκμεταλλευόμενο έτσι το αυξημένο ενδιαφέρον και μυστήριο που υπάρχει γύρω από το Game of Thrones.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι τα πρώτα τέσσερα επεισόδια της 5ης σεζόν διέρρευσαν, πιθανώς από έναν δημοσιογράφο, δήλωσε: «Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό έγινε από το ίδιο το HBO».

Το συμβάν αυτό οδήγησε το HBO στο να σταματήσει να στέλνει τα επεισόδια σε δημοσιογράφους και κριτικούς πριν βγουν στον αέρα.

Θα μπορούσε αυτό άραγε να είναι αλήθεια; Ίσως πρόκειται όντως για μία έξυπνη κίνηση δημοσίων σχέσεων, αφού το όλο γεγονός προκάλεσε τεράστια συζήτηση και έφερε ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα στη σειρά. Βέβαια, το HBO κυνήγησε όσους βρίσκονταν πίσω από τη διαρροή, αλλά και αυτό θα μπορούσε απλά να είναι ένα κόλπο.

Ο ίδιος ο ηθοποιός παραδέχεται πως αυτή είναι απλώς μία δική του θεωρία και, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, είναι λογικό να μην έχει και τις καλύτερες διαθέσεις απέναντι στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Όπως λέει στη συνέντευξη, «δεν είναι σίγουρος» γιατί τον σκότωσαν τόσο νωρίς – στην πρεμιέρα της 6ης σεζόν. Ο ίδιος υποθέτει ότι ίσως είπε το λάθος πράγμα στον λάθος άνθρωπο (εκτός πλατό).

Ωστόσο, η πλοκή που αφορούσε τον ίδιο δεν είχε καθόλου καλό αντίκτυπο στους φαν, οι οποίοι ήταν απογοητευμένοι από τη δομή της ιστορίας, τους χαρακτήρες και τις σκηνές μαχών.

Όπως για παράδειγμα, από αυτή την -αστεία- σκηνή.

Σχετικά με τον πρώιμο θάνατό του, μάλλον δεν υπάρχει καμία θεωρία συνωμοσίας. Όπως όλοι οι άνδρες, έτσι και «όλες οι κακές πλοκές πρέπει να πεθάνουν».

Δημοφιλή