Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου που απειλούσε 32χρονη στο διαδίκτυο

Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου που απειλούσε 32χρονη στο διαδίκτυο
Sooc

Ενας 38χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος συνελήφθη, στην Αθήνα, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση, απρόκλητη εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και παράβαση της νομοθεσίας για τα προσωπικά δεδομένα και τα ναρκωτικά.

Η σύλληψη του σωφρονιστικού υπαλλήλου έγινε μετά από καταγγελία 32χρονης στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του, επειδή, όπως είπε, της απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μηνύματα με απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο, καθώς και φωτογραφίες της με ευαίσθητο περιεχόμενο. Παράλληλα, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, ο 38χρονος αναρτούσε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν η ίδια, με υβριστικά και προσβλητικά σχόλια, ενώ προσωπικό της φωτογραφικό υλικό απέστειλε και σε οικείο πρόσωπό της.

Κλιμάκιο αστυνομικών εντόπισε τον 38χρονο στην οικία του σε περιοχή της Αττικής, ενώ εκείνος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε. Τότε, σύμφωνα με την αστυνομία, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή του, απώθησε με χτυπήματα τους αστυνομικούς και τους εξύβρισε.

Στην κατοχή του 38χρονου, αλλά και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κινητό τηλέφωνo, tablet, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο ψηφιακές φωτογραφικές μηχανες, ψηφιακοί δίσκοι και συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία, βάρους (4,4) γραμμαρίων. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος προσήχθη στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος της 32χρονης, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Στη συνέχεια ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ενώ η 32χρονη αναζητείται με την αυτόφωρη διαδικασία.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή