Ακτιβιστές μαρκάρουν τα κορμιά τους με πυρωμένο σίδερο διαμαρτυρόμενοι για την κακοποίηση των ζώων

Ακτιβιστές μαρκάρουν τα κορμιά τους με πυρωμένο σίδερο διαμαρτυρόμενοι για την κακοποίηση των ζώων

Σε μια από τις πιο εκκεντρικές και αμφισβητούμενες μέχρι σήμερα εκδηλώσεις διαμαρτυρίες υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και κατά της κατανάλωσης κρέατος και προϊόντων που παράγονται από τα ζώα, επιδόθηκε ομάδα ακτιβιστών που έδωσε ραντεβού στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Οι ακτιβιστές, της 269 Life France, φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους, τα σώματά τους ήταν καλυμμένα σε αρκετές περιπτώσεις από αίμα ή κόκκινη μπογιά που έμοιαζε με αίμα και στο αποκορύφωμα των δράσεων τους...μαρκάριζαν ο ένας τον άλλο με ένα καυτό σίδερο!

Ακριβώς όπως και η ακτιβίστρια που βλέπετε στο βίντεο του Russia Today η οποία, φυσικά, ουρλιάζει την ώρα που το καυτό σίδερο ακουμπά το δέρμα της. Στη σειρά για να υποστούν την ίδια εξαιρετικά επώδυνη εμπειρία, ήταν φυσικά και άλλοι σύντροφοί της επίσης ορκισμένοι στον αγώνα κατά της κακοποίησης της ζώων και της κατανάλωσης ζωϊκού κρέατος ή άλλων ζωικής προέλευσης προϊόντων.

Μετά το «μαρκάρισμα» - με τον αριθμό 269 που παραπέμπει στον αριθμό που ήταν μαρκαρισμένο σε ένα μοσχαράκι σε φάρμα στο Ισραήλ που -οι ακτιβιστές με κορμιά «ματωμένα» φορούν αλυσίδες, και φέρουν ταμπέλες στα αυτιά τους, ξαπλώνουν στο έδαφος και προσπαθούν φυσικά να τραβήξουν- με ευκολία- τη προσοχή των περαστικών θέλοντας πάντα να επισημάνουν την κακοποίηση των ζωών.

Στο όλο σκηνικό υπήρχε και ένας χασάπης που επεδείκνυε ψεύτικα ανθρώπινα μέλη – δήθεν κομμένα- τα οποία πωλούνται σε σούπερ μάρκετ.

Δημοφιλή