Έτοιμος να καταβάλει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια ο Ιβάν Σαββίδης τα επόμενα 24ωρα

Έτοιμος να καταβάλει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια ο Ιβάν Σαββίδης τα επόμενα 24ωρα
Sooc

«Εάν μας πληροφορήσουν πως έχουμε αυτό το δικαίωμα εντός δύο τριών ημερών μπορούμε να πληρώσουμε την πρώτη δόση» δηλώνει ο Ιβάν Σαββίδης μετά την ανατροπή που σημειώθηκε με τον προσωρινό υπερθεματιστή Γιάννη Καλογρίτσα.

Σημειώνεται πως ο κ.Σαββίδης ήταν ο πρώτος επιλαχών στο διαγωνισμό για την απόκτηση τηλεοπτικών αδειών ενώ ο κ.Καλογρίτσα ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας πως αποχωρεί από τη διεκδίκηση της άδειας καθώς ζήτησε αλλά δεν του δόθηκε η προθεσμία για να καταβάλει τη πρώτη δόση για την άδεια, η προθεσμία για την οποία λήγει το μεσημέρι.

Επίσης, επανέλαβε ότι είναι έτοιμος να διαπραγματευτεί τους όρους μίας συνεργασίας με τον Alpha του Δ. Κοντομηνά και το Star του επιχειρηματία Ι. Βαρδινογιάννη, ενώ σε περίπτωση άρνησής τους σημείωσε ότι αυτοί θα πρέπει να προχωρήσουν σε περικοπές προσωπικού και «εμείς να προχωρήσουμε μόνοι μας». Ο επιχειρηματίας πρόσθεσε ότι εντός των 90 ημερών που έχει θέσει το κράτος ως προθεσμία θα λυθεί αυτό το ζήτημα πιθανών συνεργασιών, καθώς πιο σωστό είναι να παραμείνουν στις θέσεις τους οι υπάρχοντες εργαζόμενοι στα κανάλια. Τέλος, σε ερώτηση τι κανάλι ονειρεύεται να δημιουργήσει, ο Ιβάν Σαββίδης δήλωσε: «Ό,τι κάνουμε είναι παράγωγο του χαρακτήρα μας και το κανάλι δεν αποτελεί εξαίρεση».

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τη διαδικασία, μετά τον απαιτούμενο έλεγχο του πόθεν έσχες του Ιβάν Σαββίδη, ο επιχειρηματίας είναι υποχρεωμένος, εντός των επόμενων ημερών, να καταβάλει το τίμημα της πρώτης δόσης που του αναλογεί.

Δημοφιλή