Ξεκίνησε η Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας

Ξεκίνησε η Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας
startupgreece.gov.gr

Ξεκίνησε η Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Η έναρξη της, πραγματοποιήθηκε κατά την 81η ΔΕΘ 2016 με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε μεγάλες επιχειρήσεις να προσφέρουν ως χορηγοί σημαντική βοήθεια σε δυνητικούς και νέους δυναμικούς Start-up επιχειρηματίες, για να αναπτύξουν τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

Στην Πρωτοβουλία JoinForces του StartUpGreece συμμετέχουν αρχικά επτά μεγάλες επιχειρήσεις-Οργανισμοί, που σε πρώτη φάση θα στηρίξουν πάνω από 100 δυνητικούς και νέους δυναμικούς Start-Up επιχειρηματίες.

Οι χορηγοί θα παρέχουν σημαντικές υπηρεσίες συμβουλευτικής - καθοδήγησης και άλλες παροχές, μοιράζοντας την πολύτιμη εμπειρία τους και αναβαθμίζοντας το σύνολο του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Να σημειωθεί, ότι στην Πρωτοβουλία προστίθενται συνεχώς νέες εταιρείες, όπως η Businesswith, η Masterphone, η ALERTit, η Redcall, η Redware, η IP Consultants, η Stellar Light.

Η Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Θεοδώρα Τζάκρη, ευχαριστεί θερμά τις συμμετέχουσες εταιρείες για τη συνεισφορά τους σε αυτή τη σημαντική Πρωτοβουλία και απευθύνει κάλεσμα σε δυνητικούς και νέους Start-Up επιχειρηματίες να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τις χορηγίες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το startupgreece.gov.gr

Δημοφιλή