Μία νεκρή και εφτά τραυματίες σε τροχαία: Περίμεναν στη στάση και τους παρέσυρε μοτοσικλέτα που έκανε φιγούρες

Μία νεκρή και εφτά τραυματίες σε τροχαία: Περίμεναν στη στάση και τους παρέσυρε μοτοσικλέτα που έκανε φιγούρες

Μία νεκρή και έξι τραυματίες είναι ο απολογισμός δύο διαφορετικών τροχαίων που σημειώθηκαν με διαφορά μίας ώρας το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα με υπευθύνους και στις δύο περιπτώσεις οδηγούς μοτοσικλετών που παρέσυραν πεζούς.

Στον Κορυδαλλό ένας 18χρονος με μηχανή μεγάλου κυβισμού έκανε στις 19.00 επικίνδυνους ελιγμούς και σούζες όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και παρέσυρε τέσσερα άτομα που βρίσκονταν στη στάση «Παιδική Στέγη». Πληροφορίες αναφέρουν ότι λεωφορείο της γραμμής 852 που εκτελούσε το δρομολόγιο Νεάπολη-Αιγάλεω σταμάτησε για να αποβιβάσει κόσμο όταν ξαφνικά η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε κόσμο που κατέβαινε από το όχημα. Στο σημείο επικράτησε πανικός για λίγα λεπτά, καθώς τέσσερα άτομα έπεσαν αιμόφυρτα στο έδαφος. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι κανείς τους δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο 18χρονος οδηγός.

Μία ώρα αργότερα συνέβη δεύτερο τροχαίο στο Χαλάνδρι, που αυτή τη φορά είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία 73χρονη. Ένας 29χρονος μοτοσικλετιστής παρέσυρε τη γυναίκα στις 20.00 στην οδό Δουκίσης Πλακεντίας. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, έπεσε πάνω στη γυναίκα και τη σκότωσε. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο 29χρονος οδηγός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

τροχαία

Δημοφιλή