Άσφαιρος ο ΠΑΟΚ, άσφαιρος και ο... βοηθός!

Άσφαιρος ο ΠΑΟΚ, άσφαιρος και ο... βοηθός!
Contragr

Απότομα προσγειώθηκε από το 2-1 στην έδρα της Λίμπερετς ο ΠΑΟΚ. Κόντρα στη Βέροια η ομάδα του Ίβιτς ήταν... άσφαιρη και έμεινε στο 0-0 για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της Super League (μετά την Ξάνθη).

Η φάση ωστόσο που στιγμάτισε το ματς σημειώθηκε στο 44' όταν ο βοηθός του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου ακύρωσε κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Περέιρα βρισκόταν σχεδόν δύο μέτρα πίσω από τον τελευταίο αμυντικό της Βέροιας την ώρα που του έγινε η πάσα πριν σκοράρει. Ίσως ο επόπτης μπερδεύτηκε καθώς στην ίδια φάση υπήρχαν τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν καλύπτονταν, αλλά δεν την επηρέαζαν.

Ο Ίβιτς επέλεξε σε αυτό το ματς να φρεσκάρει κάπως την ομάδα του μετά το ματς στο Λίμπερετς. Η μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους σημειώθηκε στο 9' με τον Μυστακίδη να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση. Στη συνέχεια ο δικέφαλος είχε την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Βέροιας.

Παρά τις αλλαγές του Ίβιτς στην επανάληψη, το γκολ δεν ήρθε και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους. Στα θετικά βέβαια είναι ότι ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος για 12ο συνεχόμενο ματς. Τελευταία του ήττα ήταν στις 3 Απρίλη στη Νέα Σμύρνη. Δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα και για την Βέροια μετά τη νίκη εκτός έδρας επί του Πανιωνίου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια: Λόπεθ, Καλί, Ναβαλόφσκι, Μαλόν, Άρσε (Παπαστεριανός 83'), Μεληκιώτης (Χαροντάκης 59'), Μαραγκός, Μπαλάφας, Βασιλαντωνόπουλος, Καπετάνος, Βίτι (Σισίνιο 55').

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Μυστακίδης (Κουλούρης 74'), Ροντρίγκεζ (Κάμπος 46'), Περέιρα (Μπίσεσβαρ 62'), Αθανασιάδης.

Πηγή: Contra.gr

Δημοφιλή