Ο Τζακ Σπάροου επιστρέφει: Δείτε το πρώτο teaser του «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες»

Ο Τζακ Σπάροου επιστρέφει: Δείτε το πρώτο teaser του «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες»
|

Ο Johnny Depp επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του θρυλικού παληκαρά αντι-ήρωα Τζακ Σπάροου στην ολοκαίνουργια ταινία «Οι Πειρατές της Καραιβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες». H φαντασμαγορική περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνιο Τζακ με τους ανέμους της συμφοράς να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί-φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (Javier Bardem), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα -ειδικά τον Τζακ.

H μόνη ελπίδα να σωθεί ο Τζακ είναι η θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα. Για να την βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Carina Smyth (Kaya Scodelario), μια πανέξυπνη και όμορφη αστρονόμο και τον Henry (Brenton Thwaites), έναν ξεροκέφαλο νεαρό ναυτικό της Βασιλικής Ναυτικής Ακαδημίας. Στο τιμόνι του Νεκρού Γλάρου, του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Τζακ αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον πιο επικίνδυνο και μοχθηρό εχθρό που αντιμετώπισε ποτέ.

Αν κρίνουμε από όσα βλέπουμε στο πρώτο teaser, το πέμπτο μέρος του saga φαίνεται να είναι αρκετά πιο «σκοτεινό» σε σχέση με τα προηγούμενα -μια ευχάριστη αλλαγή είναι η αλήθεια. Ο Geoffrey Rush επιστρέφει ως Captain Barbossa, το ίδιο και ο Orlando Bloom ως Will Turner, ενώ μια εμφάνιση-έκπληξη θα κάνει και ο Paul McCartney. Ναι, ο γνωστός.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser:

Το «Οι Πειρατές της Καραιβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Ιστορίες» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της χώρας στις 25 Μαΐου 2017 από την Feelgood.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση