Σε εκλογική ετοιμότητα ο Μητσοτάκης: Οι περιοδείες και το αίτημα για εκλογές

Σε εκλογική ετοιμότητα ο Μητσοτάκης: Οι περιοδείες και το αίτημα για εκλογές
Sooc

Μετά την πρόσφατη διαδικτυακή απαίτηση για εκλογές με το #fygete ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να μεταφέρει το αίτημά του στην κοινωνία κινητοποιώντας ακόμα περισσότερους πολίτες αλλά και γαλάζια στελέχη που στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις επέλεξαν είτε άλλα κόμματα είτε την αποχή.

Στη ΝΔ - με φόντο και τις δημοσκοπήσεις - εκτιμούν ότι το κρίσιμο μέγεθος που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τόσο την διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και μια πιθανή εκλογική αυτοδυναμία είναι η απροσδιόριστη ψήφος και το υψηλό όσων επιμένουν να παίρνουν αποστάσεις και από τα δυο κόμματα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο πρόεδρος της ΝΔ εντείνει το πρόγραμμα των περιοδειών του στην περιφέρεια, οι οποίες μετά και το χθεσινό νέο αίτημα για εκλογές εδώ και τώρα, αποκτούν χαρακτηριστικά προεκλογικών επισκέψεων.

Ήδη στο πρόγραμμά του περιλαμβάνεται περιοδεία την Πέμπτη στην Αιτωλοακαρνανία, όπου θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων, ενώ θα επισκεφθεί και επιχειρήσεις της περιοχής.

Ο κ.Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με Δημάρχους του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με εκπροσώπους επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο και το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Αυτό που φάνηκε και από την πανηγυρική εκδήλωση των εγκαινίων των νέων γραφείων της ΝΔ επί της οδού Πειραιώς - σε συνδυασμό με τα 42α γενέθλια από την ίδρυση του κόμματος - είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέτει ουσιαστικά το κόμμα του σε εκλογική ετοιμότητα καλώντας σε «αγώνα» όλα τα στελέχη του μπροστά στην δημοσκοπική κατάρρευση της κυβέρνησης και τον κατακερματισμό του πολιτικού συστήματος.

Δημοφιλή