Πόλεμος Παππά - ΝΔ για τις καταγγελίες Κοντομηνά

Πόλεμος Παππά - ΝΔ για τις καταγγελίες Κοντομηνά
Nick Paleologos / SOOC

Νέος πόλεμος έχει ξεσπάσεις ανάμεσα στη ΝΔ και τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, με αφορμή τις καταγγελίες του ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο κ. Κοντομηνάς είπε ότι «επιχειρηματίας του Παππά» του ζήτησε το 51% του καναλιού του, «τέσσερις ειδησεογραφικές εκπομπές και τον έλεγχο των ειδήσεων». Μάλιστα, οι εν λόγω καταγγελίες έγιναν από τη μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου ο ιδιοκτήτης του σταθμού εμφανίστηκε αιφνιδίως.

«Ο κύριος Παππάς θέλει να βάλει "μαύρο" στα κανάλια αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει "μαύρο" στα κανάλια ο Παππάς. Ο Παππάς σκοτωνόταν μια ζωή, κάτι ψέματα λένε δεν μπορεί... είναι καλό παιδί. Αυτός σκοτώθηκε τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», είπε επίσης.

«Ήθελε να σου αρπάξει το κανάλι από τα χέρια» του απάντησε ο Δήμος Βερύκιος.

Ακολούθησε πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της ΝΔ και του Νίκου Παππά.

«Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό - παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του Υπουργού - καναλάρχη κ. Παππά. Για όλα αυτά - και για πολλά άλλα - ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή», ανέφερε σε ανακοίπωσήτ ης η ΝΔ.

Για να απαντήσει ο κ. Παππάς ότι: «Η Νέα Δημοκρατία δίνει με επιτυχία τη μάχη για τον αυτοδιασυρμό της. Δεν χάνει την ευκαιρία να αναμασά όσα οι αποτυχόντες του διαγωνισμού εκστομίζουν εναντίον της κυβέρνησης. Επισημαίνει επίσης ότι «η κυβέρνηση έχει ήδη εισπράξει τα 90 εκ. της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες», για να προσθέσει ότι «καταλαβαίνουμε ότι αυτό τους εκθέτει, διότι σε ενάμιση χρόνο κάναμε ότι δεν έκαναν αυτοί σε 27». «Για αυτά και για άλλα πολλά θα απολογηθούν. Κατά τα λοιπά ας περιμένουν την επόμενη κατηγορία καναλάρχη, για να εκδώσουν την επόμενη ανακοίνωσή τους» κατέληξε.

Δημοφιλή