Στη φυλακή για 800 κιλά ναρκωτικά πρώην παίκτης του Πανιωνίου

Στη φυλακή για 800 κιλά ναρκωτικά πρώην παίκτης του Πανιωνίου
Contra.gr

Είδηση-σοκ για πρώην άσο του Πανιωνίου. Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα "Εxpress", ο Μαρσέλο Πλετς, που έχει φορέσει 142 φορές τη φανέλα της Γκλάντμπαχ αλλά και ο οποίος έχει περάσει και από τα μέρη μας την περασμένη δεκαετία παίζοντας στον Πανιώνιο (2006-08, 44 συμμετοχές) συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που έκανε ειδική μονάδα της στρατιωτικής αστυνομίας της Βραζιλίας σε λευκό φορτηγό ιδιοκτησίας του, εντόπισε 793 κιλά και 300 γραμμάρια μαριχουάνας, με τον 40χρονο πρώην ποδοσφαιριστή να συλλαμβάνεται μαζί με άλλους δύο άνδρες, έναν 39χρονο και έναν 33χρονο.

Ο Βραζιλιάνος είχε σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα του το 2011 και είχε ξεκινήσει μία νέα ζωή ασκώντας το επάγγελμα του χοιροτρόφου κοντά στα σύνορα με την Παραγουάη όμως τώρα τα πράγματα μόνο ευοίωνα δεν είναι για αυτόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει οδηγηθεί ήδη στις ομοσπονδιακές φυλακές του Κασκαβέλ ενώ βάσει των κατηγοριών που τους έχουν αποδοθεί κινδυνεύουν με φυλάκιση από 5 μέχρι 15 χρόνια.

ΠΗΓΗ: contra.gr

Δημοφιλή