Ένα μήνα εκτός ο Τζαβέλλας

Ένα μήνα εκτός ο Τζαβέλλας
Eurokiniss

Δεν θα είναι στη διάθεση, όχι μόνο του Μίχαελ Σκίμπε για το ματς της Εθνικής με την Εσθονια, αλλά και του Βλάνταν Ίβιτς για τους αγώνες του ΠΑΟΚ για τον επόμενο μήνα ο Γιώργος Τζαβέλλας. Αυτό αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου.

O 29χρονος χάνει τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Ηρακλή στην Τούμπα (16/10), Ολυμπιακό στο Φάληρο (23/10), ΑΕΚ στην Τούμπα (30/10) και ίσως με Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη (6/11).

Στην Ευρώπη, δεν θα παίξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καραμπάγκ (20/10) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της 4ης αγωνιστικής στις 3 Νοεμβρίου στην Τούμπα με τον ίδιο αντίπαλο, αν και είναι δύσκολο.

Για το Κύπελλο, θα απουσιάσει από το ματς της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας στις 26 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη 917:15).

Αναλυτικά:

«Ο Γιώργος Τζαβέλλας τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Κύπρο και μετά το τέλος της αναμέτρησης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή και ήταν σε ανοικτή γραμμή με τους γιατρούς της Εθνικής. Τ’ αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως ο ποδοσφαιριστής υπέστη κάκωση – διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες».

Πηγή: Sport 24

Δημοφιλή